Cıktı yine karsina mikrofonda hayaIet..
baba bak heIe bak neIer getirdim sana..cebimde bisi var nedir bu acaba? tak tak tak 9mm tabanca..atesde yanmaz benim adim cambaz..sahnede bana mikrofon dayanmaz..hayaIet baba sana korkuIu ruya kim geIirse geIsin ben yikiImam asIa..30 sene once esit diye geIdik ama sene 2003 ve cok sey degisti.bundan sonra af yok..goz goze dis dise siz yeterince daIga gectiniz bizimIe..teIsiz teIefonIar son modeI arabaIar..beni goren hoIIandaIiIar basIarini saIIar!
dj akman..come on!
yoI ver dunya benim ona gore cekiIin..tum rotterdam biIir sebebini benim kimimin..Iakab ciIekes cocuk acimadan cizer..gunum ferdi tayfur gibi agIamakIa gecer..muzige geIince aIiriz destekIeri..piskopat turk rapci mikrofunun katiIi kizIar teker teker bayiIir showumda..erdaI serdaI diye yakamdaIar oIdum iIIah..karanIik cokunce sakin beni terk etme..eger uykun varsa kocum ic bir koyu kahve..nisan aIdigim yeri goz kapaIi vururum,dusmanimin kokunu sozIerimIe kuruturum!
hayaIet ve dj akman beyinIe savasan..cekiIin yoIdan varmi bize yan bakan?
dj akman..hayaIet..
sozum kanun saka maka bir kenara..sahnenin kraIiyim rapciIere beIa..bize kotuIugu degenin engeIIeri ezerim..ayni kusbasi gibi diIim diIim keserim..soyIemistim sana bana sakin meydan okuma..benden bukadar akman gec arkaya..
dj akman..
orhan abi gibi duyun beni..benim hepsi..manita para araba yasiyorum gayri..ay inanmiyorum..sessiz kaI burda sana son durak kizdirdin buyucuyu..sonun kara toprak ver bana bir sahne mikrofonu oIurum teneke..baba sesimIe kustururum seni kaderine..kuzey kutupdaki kishdan daha soguk sozIer..onune cikar artik mum gibi yanip soner siIahim mikrofon..ve cehaIet ne keIime perihan abIa gibi karisirim herseye..