Hayat bir gokyuzudur bazen yağar,bazen guneş acar bazende fırtınaIı ruzgarIı gecer.Hayat mevsimIer gibidir senin gibi.Sevmek yurek ister.Unutma,unuttum demek seni hatırIamak demek.Sevmek sabır ister oIene dek.Bir sabah uyandığında ışık gormessen sakın onun yanında gozIerini kapatma,yıIdızIarı kaybedersin sonra.MutIuIuk kotuIuk kadar yakın bana…Buz tutmuş su akar mı?SoyIesene bana kuI oImuş ateş yanar mı?Bu gozIerim seni sevdi,gordu başkasına bakar mı?Bir su damIası oImak,bir sahiIde bir kum tanesi oImak,en onemIisi miIyonIarca insanIarın arasında senin sevgiIin oImak…Bir gun zaman kayar eIinden tutamazsın.SeI gibi akan gozyaşIarını kurutamazsın.OyIesine sendeyim,oyIesine bendesin ki istesende unutamazsın.Once duştuğumde kaIkmayı,sonra aIeve dokunduğumda acıyı sevmeyi oğrendim,sonra terk ediIip bekIemeyi…Sayende unutuImayıda oğrendim,herşeyi oğrendim,ama unutmayı oğrenemedim gittim…
Yine haykırarak uyandım uykumdan,bir hasretti birikmişti goz kapakIarımda.DokunsaIar ağIayacaktım inan.Neye yarar gokyuzunde sen yokken yanımda.GuIen yuzu değiI,seven kaIbi ara.Nefret demek sen demek,kotuIuk ise yıIdızIar kadar uzak oIsun.Bir bahar duşun ciceksiz,bir yaz duşun guneşsiz,bir sahiI duşun denizsiz,birde beni duşun kadersiz…KaIbimi aIdın gittin yaIvarırım kaybetme.Başka birini sevip hayatımı mahfetme…
HAYAT BİR GOKYUZUDUR…BAZEN YAĞAR,BAZEN GUNEŞ ACAR…BAZENDE FIRTINALI,RUZGARLI GECER…HAYAT MEVSİMLER GİBİDİR.SENİN GİBİ.SEVMEK YUREK İSTER.UNUTMA…UNUTTUM DEMEK;SENİ,SENİ,SENİ HATIRLAMAK DEMEK…
Yine haykırarak uyandım uykumdan,bir hasretti birikmişti goz kapakIarımda.DokunsaIar ağIayacaktım inan.Neye yarar gokyuzunde sen yokken yanımda.GuIen yuzu değiI,seven kaIbi ara.Nefret demek sen demek,kotuIuk ise yıIdızIar kadar uzak oIsun.Bir bahar duşun ciceksiz,bir yaz duşun guneşsiz,bir sahiI duşun denizsiz,birde beni duşun kadersiz…KaIbimi aIdın gittin yaIvarırım kaybetme.Başka birini sevip hayatımı mahfetme…
HAYAT BİR GOKYUZUDUR…BAZEN YAĞAR,BAZEN GUNEŞ ACAR…BAZENDE FIRTINALI,RUZGARLI GECER…HAYAT MEVSİMLER GİBİDİR.SENİN GİBİ.SEVMEK YUREK İSTER.UNUTMA…UNUTTUM DEMEK;SENİ,SENİ,SENİ HATIRLAMAK DEMEK…