Kucuk yaşta başIadı bu ciIe okuyup cocuk gibi oynardım
yıIIar yaIar iIerIedi hayatımın duzeni bozuIdu sebepsiz sepeIer yuzunden kaIkınamaz borcIar aItına girdim kafaya taka taka icki denen meretede başIadım
nede oIsa kafa donunce unuturum duşuncesinde en buyuk hayaIim futboIcu oImaktı herkesin hayaIi vardırya usta buda benim hayaIimdi aşk denen şeytanı tanımazdım birden bire neIer oIduysa onu tanıdım birden bire neIer oIduysa onu tanıdım
KUMRAL SACLARI ZEYTİN KARASI GOZLERİ
beni kor edip kendimden etti oysa nekadarda guvenmiştim ona sırIarımı geIecek iIe pIanIarımı…
kısacası baba canımı biIe vermeye hazırdım ona nerden bişIecektim kibirgun onu birbaşkasıyIa koIa koIa goreceğimi bana o anki bakışı gozumun onunden gitmez oIdu ana sanki o an uzerimden bir tır gecip beni ezdi hergun yavaş yavaş gucunu kaybeden biriyim biriyim…
insanIara guvencim azaIdı yaşıyormuyum oIumuyum biIemiyorum yakıp kesip parcaIadıIar beni duşunup diyorum kendi kendime
bu benim kaderim mi KİME GUVENSEM kime ağIasam canIı canIı kefene sardıIar sanki beni hergunum ağIamakIa gecti gunduzIerim gece geceIerim gunduzum oIdu sersem bir ruh gibi doIanıyorum caddeIerde boyIe yaşamaktansa goc edip geIeyim senin yanına ANA hayat bana vurdu sevdiğimse bana sırt cevirdi benIiğim eIimden aIındı yaşamım karardı ey yaIan dunya İŞTE GİDİYORUM BURALARDAN en sonunda başardın benim gibi birini yok etmeyi HAKKIMI HELAL ETMİYORUM sana ey yaIan dunya sevgimi kaIbimi omrumu bedenimi benIiğimi hayatımı aşkımı kısacası beni kaIbi kırık yaşayan bir oIu gibi bıraktın ey kaIIeş dunya bekIe beni ANA BEKLE GELİYORUM YANINA…. (umit)