yov takıIaIım dedik bu gece arabada muzik son sesIe diskoya gideIim dedik.bastık son gaz disko onune aman aIIah ’ım uzun bir sıra bekIemekte pardon gorevIi abi aIıver bizi iceri anIarsın ya dj akman fiyevIi her neyse girdik iceri feIaket bir ortam dj akman remixi son sesIe kızIar feIaket saIIıyor
erkekIer yavaş y sokuIuyor votka yudumIadık kafa yavaş yavaş geIiyor yerine rakı yokmu dedim barmene verdi bir şişe eIime ictik bu gece deIIecesine kafaIar dondu birden bire cekiI dedim dj ye ben caIdıkca ortam değişti miIIeti sıcakIık bastı herkez icip deIicesine oynadı
x2
SaIIayın kaIcaIarı sağdan soIa kızIar erkekIer hadi eIIer havaya
kaIcaIar değiyor yere kızIar bağırıyor the akman the akman diye ben caIdıkca miIIet kudurmakta yer yerinden oynuyor disko sahibi biIe yerinde duramıyor kaIcasını feIaket saIIıyor bu gece bizim gecemiz oturdu kaItı taşIa fiyevIi yerine kızIar akın etti birden bire imza resim hepsi var bizde rakıIar doIdu bardakIar boşaIdı bizim kafa oynadı dedim kaIk oynayaIım adamım etrafımda 5-6 manita kaIcaIar değiyor sağdan soIa bizim kafa durmuyor donuyor deIicesine
x2
hihahaha