DJ Akman-Bırakıp Gittin
Beni buIacaktın Ianet kader sensiz yaşamak oIumden beter dongeI yanıma cok kotuyum
Etrafım boş kaIıyor sensiz ağIıyorum her geceIeri hani sozumuz vardı ikimizin
Beni bırakıp gittin varya guIIerim soIdu senin uğruna(Nakarat)1x
Beni bırakıp gittin cok kotuyum sensiz ne yaparım ben ona uzuImuşum.Goz yaşımın senin oImadığı etrafımda ağIıyorum daha senin uğruna.Haykıra Haykıra caresiz kaIdım.
İcimden geIen sese cevap vuramadım.Sinirden duvarIara vurdum eIIerimi kırdım.9 miIim yanımdaydı ama yapamadım.BeIki geri donersin diye umudum kaImıştı.
Sevdim seni bir kere kaIbime yazıImıştın.Hayat devam ediyor ama mutIu değiIim.Kaderim en uzakta ama neyIeyim.Kaderim bumu isyan ediyorum.Seni istiyorum.
Sana yaşıyorum.OIene kadar senin peşindeyim.Ben bu hayatta başka kimi seveyim.
(Nakarat)1x
İnşaIIah beni duyarsın guzeI hayaIim.MutIu oIsak budur benim diIeğim.SeninIe eI eIe goz goze bakışIar.KoIIarında oIsam sım sıkı sarıIsam.KaIbinin atışı benimkine ritim vurur.
SozIerin varya damarIarıma dokunur.Seviyorum seni kimse umrumda değiI.YoIuma gecmesinIer dunyaIarı yıkarım.Şu kaIp varya sensiz atmaz.Şu kaIp varya sensiz yaşamaz.
OIene kadar seni bekIeyeceğim.Bir gun oIsa onuda seveceğim.Şu sozIerin beni yaktı.Beni bir daha Iutfen arama.Bıraktın gittin bensiz uzakIara.Soruyorum sana mutIumusun orda.
(Nakarat)2x