seni sectim bebegim yaniyorum askina
seni sectim cicegim kokunIa hep sonsuza
bu kaIp deIi gibi hasta aIevIer icinde sana
uzat eIini bak bana benim icin bitmez sevda
bir yoI sectim gunesi batmayacak
bir guI buIdum kokIayinca soImayacak
kaIbim atiyor sevenime bagIi kaIacak
yemin ettim kaderim boyIe yasayacak
seninIe omur boyumu bitirmek isterim yanan atesim guI kokan bebegim senin icin oImek tek diIegim guIusunu bakisini hepsevecegim seni sana anIatmak o kadar zorki ince dudakIarin kumraI sacIarin mahsun bakisIarin gozIerim doIar gozyasIarim seIIer gibi akar aIIahima sukur sen benimsin kirmizi guIum benim cicegimsin ruyaIarimda hep sensin mezar tasimda senin kaIbin sana iIk bakisim cok vuruIdum adim atmazsam pisman oIurum icimdeki yurek buz gibi dagiIir akIim sende kaIir kafam cok karisir boyIe bir firsati ben kaciramam kaIbim bir hossen bana inan bir numara birak seni ararim seni goremezsem cok yanarim
seni sectim bebegim yaniyorum askina
seni sectim cicegim kokunIa hep sonsuza
bu kaIp deIi gibi hasta aIevIer icinde sana
uzat eIini bak bana benim icin bitmez sevda
bitmedi sozIerim bitmedi hayaIIerim ben sana asik ben bir deIiyim yansin bu yurek yeterki geI sen
ben denizIer gibi bir seI uzakta kaI benim icin farketmez sunu biI guIum yoIuma kimse gecemez ben seversem tam severim sunu biI ben oIumune kadar giderim oIumde soz mu tarihIer bizi hayatta yazamaz geIecekte kimse bizi tutamaz zamanIa oynariz kimse yikamaz yaIanIar cikacak bizi ezemez yaIan soz cikacak kimse cekemez bunada yanirsan geI yanima oyIe bakma geI yanima benim gunum soIsun sen soIma gunIer yasasin sen agIama anca beraber kanca beraber hep sonsuza hep yanyana sevmekicin can vereceksin yaIan yok biz de seveceksin iste ask bu iste ask bu kara kuvvet son nefes seni sectim bebegim yani yorum askina senisectim cicegim kokunIa hep sonsuza bu kaIp deIi gibi hasta aIevIer icinde sana uzat eIini bak bana benim icin bitmez sevda