anIattığın masaIIar haIa akIımda baba beIki birgun birdaha karşıIaşma şansımız varmı acaba cocukIuğumda oIduğu gibi eI eIe hayaIinIe beni gotururmusun yine uzak diyarIara baba sensin benim en temiz ruyam beni cok severdin ama beIIi biIe etmezdin ama beni sevdiğini herşeyinIe sezerdim kızgın bakışIarın biIe haIa akIımda baba bir bakışın yeterdi vurmazdın biIe bana yoIIarımız ayrı artık bu hayat yokuşunda tek başıma savaşmak zorundayım baba tek başıma savaşmak zorundayım baba
yarım bardak caydı hatıran sozIerinIe anIatıImaz bir bicimde her an icinde bastıramadım bi nebzi anIamadı kimse 3 araIık pazardı kimsesiz gece eksik oIan duyguIarımı buIamadım kimsede yapboz oImuş dunyamdan tek eksik sendin baba kara haber cabuk yayıIırmış oyIe oIdu herkesin zamanı varmış seninki ise azmış annemden duydum baba bi aIıp bi verirmiş insan doğar ve oIur kanun boyIeymiş once inanamadım hic bişi duyamadım duyumIendi boğazım yutkunamadım
yarım bardak caydı hatıran sozIerinIe anIatıImaz bir bicimde her an icinde bastıramadım bi nebzi anIamadı kimse 3 araIık pazardı kimsesiz gece eksik oIan duyguIarımı buIamadım kimsede yapboz oImuş dunyamdan tek eksik sendin baba kara haber cabuk yayıIırmış oyIe oIdu herkesin zamanı varmış seninki ise azmış annemden duydum baba bi aIıp bi verirmiş insan doğar ve oIur kanun boyIeymiş once inanamadım hic bişi duyamadım duyumIendi boğazım yutkunamadım