karizmatik erkek ozellikleri
Guclu, karizmatik ama aynı zamanda tum isteklerinizi yerine getiren erkek bulmanın yolları..
Onu olduğu gibi kabul edin
“Erkekler Mars’dan, kadınlar Venus’den.” Biz kadınlar bu gerceği bilmemize rağmen eşimizin sınırlarını zorlamaktan kendimizi alıkoyamıyoruz. Tabii bu da işe yaramıyor. Dolayısıyla yapmamız gereken ilk şey, onun zayıf yonlerini ve kişisel ozelliklerini eleştirmekten vazgecmek olmalı. Orneğin, bilgisayarın karşısında yalnız kalmak veya tek başına bisiklet turuna cıkmak istediğinde buna karşı gelmeyin. Eşiniz, onu olduğu gibi kabul ettiğinizi anladığında size daha da yakınlaşacak ve istediğiniz şeyleri yapmak icin caba sarf edecek.
Yaptığı şeylere değer verin
Eşiniz, “Bir pikap getirdim hayatım’ diyor. Siz, “Artık modası gecmiş bir şeyi kim kullanır ki?” diyorsunuz. İşte bu yanıtın ardından eşinizin tuylerinin diken diken olacağından hic kuşkunuz olmasın. Cunku erkekler reddedilmekten hic hoşlanmazlar. Onlar daima takdir edilmeyi isterler. Bunun icin de ellerinden geleni yaparlar. Siz de bu fırsatı iyi kullanın. “Harika, bunu hemen denemeliyiz.” şeklinde yanıt verebilirsiniz mesela. Aksi halde eşiniz, “Beni surekli eleştiren biri icin kendimi niye değiştireyim ki?” diyerek yoluna devam eder. Dolayısıyla sinir bozucu cumlelerden daima kacınmalısınız. “Neden bu kadar gec geliyorsun?” demek yerine, “Hay aksi, ne kadar da cok calıştın sevgilim. Ancak bir daha işin uzayacağında bana haber ver, olur mu?’ gibi olumlu bir cumle, eşiniz uzerinde cok daha etkili olacaktır.
Dedektifi oynayın
Bundan sonra odak noktanızı kendinize değil, eşinize doğru kaydırın. Onu dikkatli bir şekilde dinleyin ve vucut dilini gozlemleyin. Kendini iyi hissediyor mu? Eğer oyle değilse, ne zaman ve neden kendisini iyi hissettiğini bulmaya calışın. Cunku, iyi gozlemleyen, karşısındaki kişide yeni guclu yonler keşfeder ve ona ait ozellikler hakkında onemli bilgiler edinir. Eşinizin ne zaman rahatlamış olduğunu bilirseniz, doğru zamanda doğru tavırlar sergileyebilirsiniz.
Meraklı davranın
Eşiniz yuzunde garip bir gulumsemeyle tek bir kelime bile etmeden koltukta mı oturuyor? Bu sorun karşısında uygulayabileceğiniz harika bir teknik var; onu iğnelemek yerine, “Nedir ilginc olan bana da anlatır mısın?” diyebilirsiniz pekala. Beden dilinden de bu sozlerinizin etkili olup olmadığını anlayabilirsiniz. Oyle konular vardır ki erkeğin gozlerini parlatır ve onu hemen harekete gecirir. Belki yon belirleme sistemiyle ilgili can sıkıcı bir konu dinlemek zorunda da kalabilirsiniz. Ama siz siz olun, eşinizin konuşmasını bolmeyin. O, varlığınızın tadını cıkarmaya başlayıp, kısa surede size acılacaktır. Oyle ki sizinle inanamayacağınız kadar cok şey hakkında konuşabilir. O, sozlu ve fiili olarak size cok şey vermeye hazırdır artık. Hatta kendisini rahatsız eden sorunları bile dile getirebilir ya da sizin zevkle konuşabileceğiniz bir konuyu acabilir.
''Super Erkek'' Nasıl Bulunur?
Kadınca0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kadınlar Kulübü
- Kadınca
- ''Super Erkek'' Nasıl Bulunur?