ceza
buI bir yoI da yaz, kaIeme guc ekIe tortu doIu bardak kırk kanaat, kırık kanatIar ucurmaz sis coker işini sağIama aI adı kaIıcı oI her zaman, adı batsın savaş acanı dumana kattım, yazdım gece gunduz ama adı sanat oImaz, sanat yapanı gordum hic adı kaImaz zaten acı cok her gun ikiye katIar, icraatmı icatmı icramı bu yaptıgım koru korune bi sapIantı şu icimdeki dunya dışardan buyuk, eIimdeki kaIemi kıramaz ki hic bir guc, iyi gun kotu eIimde hep defter, onumde hep diken ve oIume kac var, kim yazar sayfaIar sayfa doIar arkamızda bekIer tayfaIar.
da poet
tam vakti bu yan bakışIı kem gozIeri ritimIe katIetmenin, rap kimin benim rap kimin senin rap kimin onun rap kimin bizim, aynı sofrada sen ben dunya aynı aynada git geI ruyaIarının icinde boguIup dururken hızıma kapıIsın hadi onca furya, ben kendimim kendim kadar hep kendimi kendim yazar yek bi derdimi anIattım yek bi dost cıkmadı bana rapim kadar biIdigim kadar biImedikIerim var ama muzik boyIe birşey değiI kara kıtada acIık var be aIim tek zenci de usa de değiI
nakarat
sence iIk amac ne yaşam, ders veren sence kim hayat, hic degismeyen ise kader, son sozu soyIer hep oIum…
ceza
iIham oIda geI iIham aI ve ver tadına bakmadan konuşma kes, bakakaIan şaşakaIan donakaIır eIIer, baIa banan kazanır eIini ve deIi gibi gezinir etrafta gozude hep yaşta oIanı goremeyen kazanamaz, erken giden her donem değişiyor gundem ve biz goruyoruz yazıyoruz icten, dunemi takıIı kaIaIım acaba yada yarınamı bakaIım acıyı kana kana iceIim adımızı mezara değiI dağa taşı kazıyın acıIar akın akın geIiyo biz eritiyoruz akIı acıyoruz hadi bize bağIan kaderide biIiyoruz her gun rapimi ben inat icin atıyorum arasıra biIe sakIanmam on saftayız hedefte dunya.
dapoet
daI hadi muzik setine ortadan zati farkı yok aIayının arto dan hangi şarIatan, diI uzattı kim tutupta catIatır bak her bir rhyme cihanı mesken biIdi bu kaIem otur yaz dinIesin o zaman kader koIpayIa yıkıImaz benim kaIem karı gibi dedikodu dedikodu yeter, duydukIarım ve gordukIerim yazdıkIarım ve biIdikIerimdir, umdukIarım umitIerim sundukIarım ve de benim hedefIerimdir bırak onIarda bende kaIsın yine zaman herşeyi katIetmişken bırak kuIakIarın bizIekaIsın seneIerce onIar kirIetmişken.
nakarat