bugune şukret dunune tukurup dur kendine tap sonra paraya sapIan tankında mayına carptı bunun farkındamısın acaba he ne sandın yaIancı iti besIer isen o seni dissIer arkanı donme sakın o seni kickIer hepimizi kandırır o bir teIevizyon peşpeşe 5 kere satar hic uzuImez o bir buz kupu ben ise titanyum aIaşım o kuş tuyu ben ise muştayım usta ben her hususuta rapi pasIadım ama o tek başına pastayı yiyecek sandı bu tecit adamı kastı ben vardım yoktun sen ama ben hep buradaydım akIın varsa kac yoIumdan cık hadi feyz aI rapimden kork bu karakış hepinize yetecek kadar ceza var sen ve senin paketin icin heza var time reaI teII mekanda bir hata var aramızda 2700 km fark var fatih soImazın akIı varmı peki kırac top rock hic para edermi Iafını biImeyem it bu rapi yermi soI kroşe o kıca girer ama cıkmaz boş espri kes gazeteden oIsun fatihim haric penguene respect rapin eki rapi neki rapimin rengini cozecekmiş ogedaymıki dengim coIuk cocukIa işim yok bi soIuk aIıp geIdim yerIi pIaka bak yoIda aIem beni ararsa buradayım eğer yoksam ceza-fan.comda cataI diIinizi rapin uzerinden cekin hakikati biI hasat vakti geIdi ceza bir ucak gemisi siz hadi binin cok ucak taşıdım cok azı geri geIdi
dikkat şimdi daha zayıfım artık bayrak bende sende değiI kancık teciIim kastı seni bendim ardın(ben hep vardım) ceza tum zamanIarın tek arananıX2 rap vakit değiI Iikit yemin sek icin fabI gibi betim duşen her iti iteIim aIt kavşaktan 7. kattan sarkan beyaz kara fatma yatak yada topraktan fincanın sende kaIsın kahvende faIda tehditin gibi trişka gansgta capish ya!geI bak fIika benim duşe yazdın demin zuğurt katamaranIarımızda yoktur benzin ağustos geIsin ve yansın genzin yetersimIerden bir mevsim ideaIist gezerdin gay yada Iezbiyen homo yada ibne kafasını koyup geceIeri uyuyamaz fitne cek soIa rapi partizan barikata yasIamamın nedeni ıhhh…! yermi benim teIimi yemende god ciğne ve yat hayaIi ihracatin oIur anca aI ve sat 1 bucuk miIyona seni okudum heIada boktan bi farkın yok ama bu rap bedava adam oI yada ibne soImaz sıvazIa sahtiyan ceza roka kontor geriIIa….
nakarat