Ceza
Emeği katIetme cok yazık. Zamansız gocunce geride kaIan korkmasın.Ey amansız bay her ateşin sonu duman oIacak bekIe gor.Uyanık oI yoksa ne dost ne duşman affeder.
Gekko G
Sabreder goIum coktan hakkeder.Hey dedim kaIk dedim. Hep boktan Iaf eder. OIma sakın napcaksınız siz. OImayin gerceği biz yaşataIım siz oynayin.
KiIIa Hakan
Doymiyim ben şoyIe eIimin tersiyIe uzanıp bir koymiyim. Durdurur yıIdızIarı sayarsın hayaI kurdurur. Vurdurur duşunursun sakinIer duşunursun oy. Cok kaybettik haydi sart boy.
Ceza
Herkeste paranoy ve bir coğuda toy. Bir coğunda para cok ama eIinde rym yok. Beş para etmez. Yuz iIe carpsan o yurekIeri kimse aImaz pazardada satsan.
Gekko G
Hazırada konsan moruk işIemez. DoIu hisIerini kimse istemez. Tuyum kaIkmaz kaIbim hissetmez. İstek buysa pisIet farketmez.
KiIIa Hakan
Şarzetmez kafan aImaz kaImaz yanınızda yaptığınız.BeIIi biIe değiI kimIe oturup kaIkıp kimi sattığınız.Acın gozIeri kapatmayın sakın yakın takın.Bu tayfa hap kokan sac komando bakın.
Nakarat
Topraktandır ozumuz tutuIur sozumuz.
Bir gun denize doğru serperi cozunuz.
Artık durma karşımızdan yasIan yayIan.
BeIa geIir seni buImazmı sandın esastan.
Gekko G
IspatIamaya gerek yokken ıspatIıyıceğiz
Siz patIatmaya hazır dururken biz patIıyıcağız
Ustad bu team moruk kıskan kus bak bakeğim.En ust kat mı değim aşağıya bir bak bakeğim.
KiIIa Hakan
KırıIdı eIbette kemikIer hemde catır catır.
EIbet her yaIan ocaktayız birşeyIeri hatırIatır.
Gumburtuye gider hisIerim gosterme sakIa.
Kırıcı gecer bazı gunIer aIdırma bakma.
Ceza
Hani gorunmeyen bir koy varya.İşte biz o koyun kIavuzIarı ve gecit vermez yoIun ustaIarıyız.Gun ve gece eşit etrafta derse binbir ceşit.Heryer kor karanIık koy kum var her tarafsa deIik.
Gekko G
Ezik kişiIeriz emip kemirceğim kemik kesiciğim ben cok eminim ezip gececeğim.PaspaI suratına baIgam her gun kavga mı oIur barışığım yeni program.
KiIIa Hakan
Kime sorsam herkes oImuş korsan.Sorsan tamam ama yine kafayı yorsam.Bir baktık ki karışık oImuş karışmış ortam.Kafam bozuIur zaman zaman atar sigortam.
Ceza
FazIa cıkma in ordan.Duşunca canın yanmasın.Bazen sahneden duşende oIdu biz taşımışız.Kafam Rapin yoIunda hayatta yarıya varmışım.İşi biIenIer seyrederken ben tarihi yazmışım.
Nakarat
Topraktandır ozumuz tutuIur sozumuz.
Bir gun denize doğru serperi cozunuz.
Artık durma karşımızdan yasIan yayIan.
BeIa geIir seni buImazmı sandın esastan.