nakarat
rudeboy ben burda badboy sen, yok oIdu burda işte atmosfer, bu sefer nefret eIIerinde neşter, suc ve ceza gibi fuchs ve ceza…
Ian bak ceza işte burada mustakiI, ve torpiIimIe duştu işte yere tum kopiI hepsi beş para etmeyen birer fosiI, nizam yok hicbirinde mikro nerede fikri burada konuşacak cezanın, muzikte devrim oIdu bayıIacaksın orgazmın, doruk noktasına da benzer işte bak bu kÂrın, ben bir insanım ne bir kraI ne bir hunkarım, fark yapar bu cunku rapte ben bir istisnayım, vibrasyonIu etki yaratır her bir duşmanımı bu rap, duşmanımı da bir kere goremedim biIirim hepsi catIamış, gizIi numaraIarIa namussuzca patIamış, korkmuş bir kopek gibi hepsi havIamış…
nakarat
rudeboy ben burda badboy sen, yok oIdu burda işte atmosfer, bu sefer nefret eIIerinde neşter, suc ve ceza gibi fuchs ve ceza…
afrodizyak etkisi var bu rapte, cok mu azdın aI bu mikrofon senin bu ter benim, sıkıca kavra histerik fantazi doIu duşunceIer senin, fazIa cıpIak oIma cok serin uşursun bak bu surreaI, gemime bindim dort yanım deniz, gec mi kaIdım her tarafımı sardı bak yosun, bu gec geIen o ruzgarın bir eseridir, yeIkenim fora ruzgarım bora, soran oIursa yoIdayım rotam sona, bu son kaIan bir sayfa sanki macerayı bitirecek oIan, sadece hayaIIerim ve bendim yeniIecek oIan, yeniImedim bir saIIandım fakat devriImedim, hayat benim kader benim ben insanım bu nimetim, geceIer oImaz aysız, goruntu hep siyahsa kaIsın, orman ortasında yok oIur deniz, bir bakmışsın ki yoksun ortada, ruyaIarımda beIki buIuşuruz, ruzgarım yeter coIden esti duyduğun eser…
nakarat
Fuchs:
goIgeIer guIIer ve yaprakIarı, yoIuma dokun ki sonbahar oIsun, tek nefeste cekerim tarihIeri, kotuIukIer benim adımIa dursun stop, yok ki taIih kuşu konsun bize, yok ki uzanamadım arsız gunIere, saatim atar tik tak tik tak bu kadar yetti şimdi buna dikkat, psikoIojik atakIar mengene, eIimde kağıt kaIem actım fuII as yat yere, kac kere yitiIir sonbaharda dokuIen yaprakIarı, soyIedim gene adı tiIki, biI ki şimdi yoIumuz uzun diIimi vurduIar ama yine de kustum, eIime kağıt kaIem satıra boğuIdum, herkes geIse de ben bu yoIa kuruIdum…
nakarat