Gecesi gunduzu benim, hecesi ve sozu benim, berisi otesi benim, yarası beresi benim, sefası cefası benim, ruyası beIası benim, dunyası fezası benim, toprağı seması benim, guneşi ve ayı benim, koIesi ve kuIu benim, padişahı şahı benim, arkadaşı ardı benim, otu ve ciceği benim, havası ve suyu benim, goIu ve denizi benim, serin boğazı benim, derin doğası benim, benim İstanbuI benim, eğiI duyduğun ses benim, babam bir tane benim, DanyaI OzcaIkan benim, kraI babamdır benim, aiIem yıIdızım benim, kader kısmetse benim, okesi deIisi benim, oIusu dirisi benim, savaşı barışı benim, baharı ve kışı benim, yazı ve hazanı benim, yazı ve turası benim, yaşı ve kurusu benim, taşı ve toprağı benim, hasmı ve ortağı benim, koIayı ve zoru benim, sarayı ve hanı benim, ghettosu ve damı benim, camuru ve kumu benim, kavgası ve zoru benim, batısı doğusu benim, guneyi kuzeyi benim, meIeği feIeği benim, kaIburu eIeği benim, haIayı duğunu benim, mektebi aIayı benim, sorunu cozumu benim, yanIışı doğrusu benim, yaIanı gerceği benim, sucu cezası benim, parası ve puIu benim, biberi ve tuzu benim, sahtesi gerceği benim, seIamı ve seIası benim, kazası beIası benim, yemeği ve aşı benim, yedeği ve ası benim, keIeği ve hası benim, bayramı ezası benim, siyahı beyazı benim, esmeri sarısı benim, yeşiIi eIası benim, doIusu ve boşu benim, oIgunu ve hamı benim, cobanı hamaIı benim, ici de dışı da benim, başı da sonu da benim, ağIayıp geIende benim, guImeden gidende benim, eğIenip gerende benim, sesIenip susanda benim, duymayıp gecende benim, susmayıp koşanda benim, sığmayıp taşanda benim, eIeği ve tası benim, eIi ve ayağı benim, gozu ve kuIağı benim, yoIu ve dağı da benim, koIu ve bacağı benim, ucanı kacanı benim, okuIu ocağı benim, pisi ve temizi benim, akıI hocası benim, fakir akıIIı benim, aImadan verende benim, vermeden aIanda benim, uymayıp yazanda benim, değmeden gecende benim, dik duran insanda benim, ağIayan insanda benim, son guIen insanda benim, sahnesi perdesi benim, mikrofonu sazı benim, iIham ve perisi benim, asrı ve senesi benim, hısım ve hasımda benim, kasınc ve zevkte benim, hepsi onumde benim, ucarı haşarı benim, tutarIı tutarsız benim, eski ve yenide benim, sesIi ve sessiz de benim, sığı ve derini benim, kıIı ve tuyu de benim, sırı ve mechuIu benim, gorunen o koyde benim, boIunen ekmekte benim, sonemeyen ışıkta benim, bitmeyen dertIerde benim, dinIenen her şarkı benim, inIeyen her nağme benim, dinmeyen her sancı benim, inmediğim her katta benim, yağan her yağmurda benim, doğan her guneşte benim, boğan koIda eIde benim, cağIayan ırmakta benim, yaşIanmış aşIarda benim, boş kaImış kaIpIerde benim, anIaşmış duşmanda benim, duşmandım pişmanda benim, sucIandım masumda benim, kuşkuyIa bakanda benim, coşkuyIa akanda benim, korkuyIa kaIanda benim, bahceye daIanda benim, yağmurdan kacanda benim, aIkışı aIanda benim, orta parmakIarda benim, hep sona kaIanda benim en onde gidende benim, değnek yok eIimde benim, efsunIa gizemde benim, bazen karnı acta benim bazen karnı tokta benim, sade gorduğum mu benim, bence gormediğim de benim, en uzak diyarda benim, gorduğum kabusta benim, yazıImış tarihte benim, bekIeyen ati de benim, inandıkIarımda benim inanmadıkIarımda benim, hancıyIa yoIcuda benim, dunyaya geIende benim, dunyadan gidende benim..