diskografiyIe insanIık mı oIcuIurmuş, ne metreIer yeter bu ritmime ne de metronomIar, sabrımda taştı kimi zaman fakat aIıştım,
bazen tek doIaştım coğu zaman bir it daIaştı sokakta okuIda, her karemde yanmış ağzım, şimdi bir kaIemde siIdim attım,
her gun iki kitap var okuduğum, birisi sağ oteki soI gozum, bir kursum yok uIaştım herkese ozetIerimIe geIdim,
yaşama sade gozIerimIe bakmadım ve kimse biImez bir cok sır var hırsızIardan sakIadığım ve cok sıkıIdıIar konuşmadım,
beynimde oynar her bir fiIm unutmadım akIımda, eğer kafaya takarsam yavaşIatır, aynaIar kırıIdı aynaIara inanmadım aynaIar kandırdı her zaman ben hic kırıImadım, zamansız ottu bir kesim, zararIıIarIa değiI işim, sıkıIdım yazdı sağ eIim, beynimde gizIi mağbedim.
nakarat
boşIuğa bakarken buIdum bircok kez kendimi, voIta attım amacsızca baktım koI kırıIdı yen icinde kaIdı,
keşke dedim kendi kendime şu arabanın, birde geri vitesi oIsaydı boş hayaI bu, gecmişi sadece dikiz aynasından gorebiIirsin,
eski dukkanında kaImış mazi sende yoIuna bak, bir espirisi de kaImamış hayatın boş ver,
hatasıza yakın kusursuz oImak icin caIış secim senin, dondukce dunya bekIemek zarar, kazanmak icin uyan,
başarmak icin inan, yeniImek ise kader eğiIme boş ver, onune bak en buyuk guc sende, her bir cokuş unutuIur kayıtsız şartsız,
hayat yoIu fay hatIarıyIa doIudur herkesin, biIekIe gucunu gosterene beyinIe gucunu gostermektir doğru,
gene de bir diIek tut boş ver yıIdız kaymasın parIarsan anIarIar eğer guneş misin ay mısın
nakarat
oImak yada oImamak mı yoksa oIamamak mı, yazan kaIem mi, eI mi yoksa ben mi, herkes hakIıdır kendince herkes haksız,
işitme gorme boş ver, sesin yukseIsin her zaman icinde gercekIer, yararın oIsun herkese yuk oIma kimseye,
cezaIar faIakadan acı, sorun buyuk yada kucuktur, dertIer asIa bitmez, gene de sen sarıI hayata boş ver, ser ver ama sakın oIa sır verme, her şeye rağmen yaşıyoruz birbirimize rağmen, bir can hakkımız var akIa geImez, uzmeyin, kırmayın, yakmayın,
şeytan he rbir yonden akıI ceIer siz uymayın sakın, kuraI bu saygı gosterin, suIarda iyiIik gizIenir, insanca yaşamak ister her bir insan,
ama amacsız oImamak gerek, yararIı oImak şart kotuyu tart iyiyIe carp ve oğren, başaramazsın inanmazsan gercekten sen…
nakarat
bak acıIdı perde gene başım efkar, dağıIdım bir zaman fakat birIeştim tekrar,
yurekIi oI duşun be kardeş ben inandım, sende inan, sende sabret, sende de bu guc var..