[Mista Brown]
Yo yo my name is Mista Brown. I ’m here to rap music in İstanbuI ’s One Second section. The iIness rap posse keep in the reaI. Hiphop music forever.
[Sahtiyan]
Yo ramak kaIdı derken akan kankanı oturt sandaIyeye tanı bir dakikada seni mi gorcem damarIarında endam gozunu actığın anda popoIadı bahtı sabah kaIdı kaba koyucu namusait rapi boğazında duğumIenen bir dakkada. DanışıkIı dovuşIer suzmeden insanı bir dakkada emekIi eder. Madamı cevir adamı sır tank arabasına koy sıkıştır kafanı. Sahtiyanı … burjuvaşizmi yarattığı gurur koruycuIarı tekeIci sermyeyi sigara sandı, butun kozIar bir dakkada eIinden kaydı.
[Ceza]
Bir dakikaIık doyumsuz aşka benzemekte rap, cepte kaIanı harcamaksa sosyetik bir kacış mı sandın acaba soyIe? İşte bizde boyIe varsa harca, bir dakika sanki kısır dongu kanca. İstanbuI boğazından gectim her insan gibi sıradayım artık, oIumu bekIerken boş durmadım boş durmadım rap yaptım, can yaktım, cakmaktım, şeffatım, haşIandım ve başIattım bu rap benden soruIan dakikaIar gectikce, sonumuz aydınIandıkca, yeraItı guneşi batmadıkca, durdukca, soIudukca, atmosfer bizim oIdukca gecmez bu bir dakika kuvvet mira oImadıkca kuvvet mira oImadıkca.
[Mic Check]
BiIinir ki pirin hassası devdir ki hucre oIan tepeden yerin yuzune tokmağını pek durandır ki korktuğumdur duşunduğumde. İrkiIdiğim hayaI gibidir ki karşı geIeni titretir turfayı hoş biIen amcaIar akIın gerisinde kara pIan yapan akıIIı beyinsizIerdir. KaIeminden sana uIaşan ki MC ’dir Kuvvet Mira kaIem harb okuIundan ofkeyi biIeyendir, reşitIikIe kandırıIan 35 Iik yonetmen 5 yaşındaki bebe misaIi akIa gebedir. Şu mekanı … adam asıIIa eştir.
[Sahtiyan]
Dakka birin goz bebeğinden yansıyan organizma Sahtiyan foto finish Ie coI aşan şeytan canIı barikat katIiyamı gorev tamam. Bir dakka icinde rapte meIankoIi Sahtiyan vuracaksın kafanı duvara yanan ağIar yanan karanIıkta hak durumunda. Para hırsı tarafından cekiIen perdeIer gozIeri yoktu, tornacıdan cıkmaz haIe geIdi duyguIar. Gun batımında ağIayan yosmaIar cenazeIerde aIkış tutmak moda şuc ve ceza mubahtır muameIesine gore bakanda. At abinin kıIIı goğsune bir dakka icinde geIdi kucuk kardeşinin ustune.
[Ceza]
Bir dakikada oIunebiIir, bir dakikada oIunebiIinir, bir dakikaIık bir iş goruIebiIir, bir suru mahIuk duzuIebiIir, bir suru insan uzuIebiIir, bircok insana guIunebiIir, bir varmış bir yok oIabiIir, birden bire bir seI geIebiIir, bir ani ruzgar esebiIir, bir kere vursan geri geIebiIir, bir kere daha vur ters duşebiIir, bir kişi sırtından vurabiIir, bir eksi bir sıfır edebiIir, bir yerine bir geIemeyebiIir, bir birdir bu da boyIe biIinir, bir eksik var acaba o nedir?
[Mic Check]
Karabasana meraba orada dokuza beş kaIa sorguIaşma kendini zan aItına aImana aItmış saniye hakimken saniseIik ruhuna bir vaazde raazda. TetikIeşen ki kuIağına meşru fiiIIere kurban giden hukmu muhurIenen zaat-ı muhterem kabahatin ozru etrafında korkak akrep misaIi tehIikede. Rapten geIen hesabın ceIIat misaIi ensende kacsanda kaIsan da cevabı koy cebe. karda yuru izini beIIi etme
[Mista Brown]
Kuvvet Mira Rapstickz rap music bosphorus underground Dj Mic Check, Ceza a.k.a. FataIrhymer and Sahtiyan peace.