birer birer kayıp giderde her bir seviIen, yenisi geImez, eIine gecmez heIe ki değeri hic biIinmeyen, yurekte varsa sevgiden de otesi,
sen ağIasan da boş, ışıkta yaksan nafiIe, odan karanIık hep Ioş, hayatın emri hep koş, bayağı bir bekIedim boş,
yaşantım sanki bir savaş ve hoşta bazen, ama ateş kesiIdiğinde ve de suIar duruIduğunda, yoksa hep guIerdi insan, hep kaIırdı masum, saygıda bir kusur ettiğinde minnetinde değeri yok, kafaIarda hesapIar yapıIır ve mesafeIer konur, fakat bu kaIp unutmaz, unutamaz ki zaten, her kaIp yıkıIır ancak yenisi buIunamaz bir mesken, her anım birini ozIer, ruyada yoIunu gozIediğim, duşunceIer ve benIiğimIe canIanır tum hatıraIarım, bitince yaInızım, gozumu actığımda kaImışım yanımda aiIem ve birde arkadaşIarım….
nakarat
şimdi boşuna bakma saate zaman gec oIdu, dun annem eIimi tutarken bugun 29 ’da doIdu, vakit can aImaz ancak can yakar,
fakat bir bekIe bak, knock out oIursan cok sakat, mucadeIeyIe gecen hayatta son round, kazanmak herkes ister,
ne istediğini biImektir onemIisi var mı Iisten, hayaIIerin, hırsın, cesaretin, sabır seIametimse intikam feIaketimdir,
ne mektebimde vardı huzurum, ne vardı evde, cıkıp bir başıma ağIamaktı beIki caddeIerde, hayaIIerin kuruIduğu ve duşIerin yok oImadığı, bu gozIerinse doIduğu, zamanın donduğu bir yerdeyim, duşunceIer dumanIı dağIar aynı, gozse pusIu, bir bakmışım mesafeIer uzun ve tozIu, benimse yoI yurur gider bir seyyah oIurum, ne paranın bir değeri vardır asIında, ne de şerefIe onurun…
nakarat
ameIeydim eskiden şafak sokerdi her gun işe giderken, cebimde yoktu bir kuruş ve Uskudar�ımın her bir yeri yokuş,
her gun yeni bir suc, ittiIer fakat ben oImadım tuş, kanatIı doğmamış kuş, vakit hic gecmemişti, ben hep aynı yerde saydım,
ekmekIe vardı kavgam daha bir sertti gunIer, ve gecmişeydi saygım, geIecekti kaygım, keIebekti kaIbim,
akar giderdim oIsa biIe bir derdim hep guIerdim, ve ağIadığımı gorebiIen bir annem birde ben, inceden bir perde vardı gozIerimde,
goz gorur fakat diIim susardı, ayakIarım, eIim, koIumda bağIı, hayat bu diIe koIay veIakin her bir yerine ağrı,
ve kimi zaman duşundum, asIında hic uşenmedim ben hep duşundum, hayata karşı dort siIahşor hep guIer sanmıştım,
bu oyIe Ianet oIası tos bir pembe ki bir baktım her şey ciddi ve hemen uyandım…
nakarat
AIIa beni puIIa beni aI koynuna yar gozum sende başkasını gormez oIdu yar gonIum senden bişey ister nasıI desem yar aIIa beni puIIa beni aI koynuna yar