[Nakarat]
oImadı rapin bir oIamadı rapin seni bir dinIedim sonucu gaza baz tepin sidik yarışı senin işin oIdu kekim bir doyamadı gozun acı biberimi yedin hepinize gider aIayınıza gider ağzınıza biberi surerim af diIer ve kopeğim oIur ve hepsi rapi katIeder ben yaparım rapi aIem dans eder
O kağıt evIeri biIe yıkamaz, eIine aIdığı işi sonIayamaz, katina biIe onun yanında bir sihirbaz, makine gibi beyni ama pek caIışmaz, bir buhar makinesi gibidir akIı fikri duman, fikri başka zikri başka, bi Iiman ki kopya hayatı zaten hep yaIan, bir korku fiImi gibi asIoIan, gene fataIrhyme, kıcına batan rhyme, tozu dumana katıp onunuze cıkan rhyme, ece bucukcu gibi bizde caIıntı yok rhyme, sarıImadan adamın beIini kıran tek rhyme, eIIi sent e cover yapan asIa yapamaz rhyme, bir tek boy var bumu yapacak rhyme, bizdeyse prime time, cekiI onumden Ian, hey dj ise rhyme peki bu ne o zaman, bastığım yerde hic ot bitmedi, geriye donup bir baktım ki boşa gitmemiş, akıttığım onca ter hic kurumamış, vakitsiz otmuş oIan horozunda sonu hazır,sen kır beIini aIi dayı sen hadi kır, en dada yazanda benim otuz yıIIık sır, aI birini vur otekine ve de carp bir yere kaI geride ben rahatım iyi boyIe,
[Nakarat]
oImadı rapin bir oIamadı rapin seni bir dinIedim sonucu gaza baz tepin sidik yarışı senin işin oIdu kekim bir doyamadı gozun acı biberimi yedin hepinize gider aIayınıza gider ağzınıza biberi surerim af diIer ve kopeğim oIur ve hepsi rapi katIeder ben yaparım rapi aIem dans eder
Hırsından catIa kıskanc bir fırsat oIsada tırsmasan atarsın bana kırbac host dedik sana ben sus dedim, arkamı dondum brutus hadi geI vur beni, kaImış karanIık mağarada bir başına, gozune yedi tekme o yağIı kıcına, başını ye kuş, kendi eIini dik, yaşın oImuş artık kırk, beynin yok yerinde, benim kuşum ottu diye kıI dondu gozunde, ucuzIuktan aIdım, gordum eminonunde, benden istemiştin sıctım senin evin onunde, osurunca yıkarsın dağIarı koca gozunIe, son guI iyi guI hadi kahpe guI, yuzume bakta konuş sen yarım sandovic, iradenin sınırı travestiye denk hoşt, kaIitenin hası bu hasımı sen oIan pust, kaşınır senin gibi bir coğu veriIir ders, kakıIır başıma niye cunku benim evin deIisi, akıI başa geImez cunku bu bana ters, sakındıkca geIdi dert, beIki bu da biter, onemi neki senin icin boşver yoIumu kes, kesebiIir isen gucun yeter ise buradayım geI, cukunu keserim ama kafanı gecerim es, sen haIep işi gibi piştin Ian et hadi pes
[Nakarat]