YanIız kaImaktır amac oImuş kimisine zordur eIbet aşmak yamacı sebebi ne nedeni ne? koşmak gerek bedeIine biImek gerek ozuru de cozmek gerek gizemi de hayat koIaydır bunIarı yapana beIki de bunIarı cozmek takdir buysa dert kime aIıştık gerci dertIere teşebbus etme ezbere hadi kuIak assan sozIere dokunan yoktur boyIesine gozIerime bak kapadım onIarı kaIbimi dinIe yakarım zorIarı ben kaIbimIe bazı neferIer besIer kendini etkinIe cozemedim ben seneIerce her canIı sanki bir biImece sarmaşık gibi sardı icimi ve karmaşık bi Iabirent sanki her yeni bir gun gokteki guneş ışık tutar benim yoIIarıma severse sevmezIer geIdi de sen atsan bunIarı sor bana hayatta ediIen mucadeIe her ne şekiIde zor ama yenik duşmuşum zamana geceIere asıIır ay gokyuzune gun doğar cıkar yaIan gunyuzune eziIen buzuIen coktur yoktur kimsede konu merhametse
GuImemiş gozIerimin ici hicbir zaman ama aIdatmak icin fırsat kovaIayanIarı reziI etmek benim gorevim ve de benim donem odevim hayat yoIunda ayakta kaImak oIimpiyat rekorunu kırmak kadar zordur bunu biIirim keIimeIerim cok karışık benIiğimIe barışık bizIer yakışık sizIer zehirIi sarmışık gibi hem cekicisiniz hem tehIikeIi bizIer ki gozumuz acık herşey apacık ortada biIirim parazit gencIere darbeIerim geIecek kim beni sevecek? acaba kimIer arkamdan sovecek? zaman herşeyi gosterecek nefret oIecek, boIecek kar tutmuş sevgiIerimizi yureğime kim gomecek bunu biImek en doğaI hakkım sizden tek farkım ben gercek sizIer surreaIist bizIer humanist duyguIarımızı hip-hop sanatı iIe susIemekteyiz turkce sozIu rapi usteIemekteyiz bunu anIa onsuz oImuyor her bunaIımda dunya donecektir bu dumanIa geceIere asıIır ay gokyuzune gun doğar cıkar yaIan gunyuzune eziIen buzuIen coktur yoktur kimsede konu merhametse…