Sanatcının on yaşından itibaren bilfiil yaşadığı anksiyete kaynaklı sağlık sorunlarının ve buna bağlı olarak gelişen panik atakların mizahî bir dışavurumu olan kitap; gercek insanlardan, zorlu terapi seanslarından ve okul anılarından yola cıkarak esin verici bir kendini kabullenme oykusu anlatıyor. Psikolojinin derinlerine inerek fobi, kaygı ve korku duygularına henuz ortaokul sıralarındaki bir kız cocuğunun dunyasından bakan bu iyileştirici cizgi roman, benzer sıkıntılarla mucadele edenlere yalnız olmadıklarını hatırlatıp kendilerini daha iyi hissedebilmeleri icin başkalarından yardım almaya cağırıyor.
Buyume seruvenimizde ayağımıza takılan taşları, karşımıza cıkan engelleri sadece cesur adımlar atarak bertaraf edebileceğimizi gosteren Raina Telgemeier, zorluklarla mucadele ederken aslolanın kendimize guvenmek olduğunu vurguluyor. 
Raina Telgemeier Her fırsatta korkularıyla barışmaya heveslenip de aradığı motivasyonu bir turlu bulamayanların yoluna ışık tutan Haydi Biraz Cesaret; okurlarına, "İşte tam da benim yaşadıklarımı resmetmiş" dedirterek Raina'nın kendi cocukluğundan ilhamla hayat verdiği Anna ile bolca duygudaşlık kurduruyor. İletişim icin: [email protected]

Raina Telgemeier Her fırsatta korkularıyla barışmaya heveslenip de aradığı motivasyonu bir turlu bulamayanların yoluna ışık tutan Haydi Biraz Cesaret; okurlarına, "İşte tam da benim yaşadıklarımı resmetmiş" dedirterek Raina'nın kendi cocukluğundan ilhamla hayat verdiği Anna ile bolca duygudaşlık kurduruyor. İletişim icin: [email protected]