Antalya ’nın Kepez ilcesi Fabrikalar Mahallesi 3050 Sokak ’ta, 32 yaşındaki Hakan Kaya, tanımadığı kişi ya da kişiler tarafından sırtından bıcaklandı. Kaya, ardından yakınlarda bulunan 2 katlı binada oturan arkadaşının ablası Tulay Tanış'ın evine sığındı. Tulay Tanış'tan 112'yi aramasını isteyen Hakan Kaya, sırtındaki bıcağı cıkarttıktan sonra bayıldı. İhbar uzerine bolgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk mudahalenin ardından Hakan Kaya'yı ambulansla hastaneye goturdu. Polis ekipleri ev sahibinin bilgisine başvurdu. Hakan Kaya'nın sırtından cıkarttığı meyve bıcağının, masanın uzerinde olduğu goruldu. Hakan Kaya yanlarına geldikten sonra yere yatırdıklarını ifade eden Tulay Tanış, "Ağabeyimle beraber battaniye uzerine yatırdık. Bıcak sırtındaydı ve kendisi cıkardı. Ben bıcağı gordukten sonra şok oldum. Bıcağın yarısından fazlası sırtına girmişti.
Nerede olduğunu soylemedi ama 'Beni sırtımdan bıcakladılar. Goremedim, herhalde bir duşmanım' dedi. Bazı şeyleri de soyleyemeden bayıldı. O anda titriyordu. Ben kendisini tanıyorum, kardeşimin okul arkadaşı. 'Yardım edin' deyince biz de yardım ettik." dedi. Tulay Tanış ve kardeşi, ifadelerine başvurulmak uzere polis merkezine goturuldu. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.