Super Lig'in 27. haftasında Fenerbahce, deplasmanda Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, mucadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı. Nihat Kahveci, Kasımpaşa - Fenerbahce macını değerlendirdi. TRT Spor'da mucadelenin analizini yapan Kahveci'nin sozleri şoyle; "İsmail Hoca'yı şu anlamda tebrik edelim: 90'da oyuna aldı Valencia'yı, muhteşem bir değişiklik, golun icinde Valencia var! Hoca biliyor 103 dakika oynanacağını macın, 13 dakika bir şeyler yapsın diye aldı herhalde. Valencia 90. dakikada oyuna girmez. Hoca ceza kesmiş. Berisha bu oyunuyla 15. dakikada oyundan cıkar. Bu kadar kotu oynuyor. 
Rossi gidiyor cırpınıyor ama sonuc yok. İrfan Can Kahveci senden beklentim cok yuksek ama o da cok kotu. Arda Guler defansa yardım etmekten hucuma destek veremedi. 65'te oyundan alıyor. Al Arda'yı, şampiyon olacaksın! Ulke yıkılmış, herkes Arda'yı konuşuyor. Sen oyundan alıyorsun. Fenerbahce sonuc olarak cok kotu oynadı. Net bir şekilde macı Altay aldı."

Rossi gidiyor cırpınıyor ama sonuc yok. İrfan Can Kahveci senden beklentim cok yuksek ama o da cok kotu. Arda Guler defansa yardım etmekten hucuma destek veremedi. 65'te oyundan alıyor. Al Arda'yı, şampiyon olacaksın! Ulke yıkılmış, herkes Arda'yı konuşuyor. Sen oyundan alıyorsun. Fenerbahce sonuc olarak cok kotu oynadı. Net bir şekilde macı Altay aldı."