Muge Anlı İle Tatlı Sert'te izleyenleri yine şaşkına cevirecek bir olay yaşandı. Kocaeli'de babasından kalan evde yaşayan 41 yaşındaki bir cocuk annesi Ebru Fidan, TikTok uzerinden tanıştığı Ramazan Aydın tarafından 120 bin lira dolandırıldı. Tiktok'ta tanıştığı Aydın ile sevgili olan Ebru Aydın sevgilisi ne derse inandı. Babasından kalan evi satan Fidan duğun hazırlıkları yaptı, sevgilisinin parasını harcadığını duşunerek pek cok şey aldı. Ramazan Aydın iddialara gore paralarla birlikte nikahtan bir gun once ortadan kayboldu. Nikahtan bir gun once terk edilen kadın, gelinlik ve bindallısıyla Muge Anlı canlı yayınına cıktı. Muge Anlı'nın hayretle dinlediği Ebru Fidan, canlı yayında gelinliğine sarılarak, "Benim sucum, gunahım ne? Neden beni boyle ortada bıraktın? Bana 'Sana oyle bir duğune yapacağım ki duşman catlatacağım' dedin. Bana zorla ses sistemi bile aldırdın. Bizim ev disko mu? Nikah yapma bahanesiyle evime goz koydun" dedi. Duğun davetiyesi, gelinliği ve takılarıyla gozyaşı doken Ebru Fidan'a cok gecmeden dolandırdığını iddia ettiği Ramazan Aydın, yanıt verdi. Dolandırıcı olmadığını soyleyen Aydın, "Kendisi bana eğlence mekanlarına gitmemiz icin baskı uyguladı. Kendi parasını kendisi yedi. Takıları kendisi aldı. Benim alyansımı bile o secti. Ev bakmaya gittiğimizde tartıştık. Daha sonra karakolluk olunca kendisini ayrıldım ama aşkımızın bitmediğini kendisine mesajla ilettim. Onun icin sacımı sakalımı kestirdim. Gelsin dizimin dibinde otursun" ifadelerini kullandı.