23 Şubat'ta Sinop ’un Boyabat ilcesi, Gokdere Mahallesi'nde yaşayan M.T. (43) sevgilisi Canan Korkmaz'ın (459 telefonunda bazı mesajlar gorunce ikili tartışmaya başladı. Bu sırada Canan Korkmaz, oturduğu binanın 4'uncu katındaki dairenin balkonundan kendini atmaya calıştı. M.T.'nin engellemeye calıştığı kadın, beton zemine duştu. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri, Canan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cenaze, otopsi icin hastane morguna kaldırıldı. Otopsi sonrası Korkmaz'ın cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi. Olayın ardından M.T. polis ekiplerince gozaltına alındı. M.T., polisteki ifadesinde “Tartışmamız oldu. Bu esnada kendini balkondan atmaya calıştı. Tutmak istedim ama ellerimden kayıp duştu” dediği belirtildi. M.T. ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Korkmaz'ın kızı universite oğrencisi Irmak Varol annesinin olumunun şupheli olduğunu ve detaylı araştırılmasını istedi. Varol, “M.T.'nin yakınları bana once 'Annen mide kanaması gecirdi', sonra da 'Annen balkondan kendisini attı' dediler. O gece annem balkondan sarktığı sırada M.T., onu tuttuğunu ama sonra annemin duştuğunu soylediler. Annemin sevgilisi M.T., eski eşi ile aynı apartmanda oturuyordu. Annem ile de aynı apartmanın en ust katında yaşıyorlardı. O gece ne yaşandı, bilmiyorum. Ama annemin o gece sevgilisi ile telefonunda bulunan bazı mesajlar yuzunden kavga ettiğini oğrendim. Surekli kavga ederlerdi.” diye konuştu. Annesinin intihara meyilli birisi olmadığını soyleyen Varol “Annem cok pozitif bir kişiydi, intihar edecek birisi değildi. Sevgilisinin maddi durumunun iyi olduğunu biliyorum ama anneme kendi kredi kart dokumunu gonderip odemesini isterdi. Olay gecesi sevgilisi ile telefonunda bulunan bazı mesajlar yuzune kavga eden annemin olumu araştırılsın.” dedi. M.T.'nin eski eşinin aynı binanın 3'uncu katındaki dairede oturduğu oğrenildi.