İstanbul ’un Umraniye ilcesinde bulunan bir sitede guvenlik gorevlisi olarak calışan Abdurrahman Demir, 17 Şubat Perşembe saat 19.00 sıralarında, otomobilini park ederken geri vites yerine birinci vitese takınca hızla Omer Faruk Eser isimli yayaya carptı. Eser, kendisine carpan otomobille, trafikte bekleyen başka bir aracın arasında kaldı. Arada sıkışan Eser, otomobilin geri cekilmesinin ardından yere yığıldı. İhbar uzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Omer Faruk Eser ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaza yapan otomobil surucusu Abdurrahman Demir, ifadesi alınmak uzere polis merkezine goturuldu. Omer Faruk Eser ve diğer arac surucusu olan Gokhan Gulpınar, kendilerine carpan otomobil surucusu Abdurrahman Demir ’den şikayetci olmadı. Otomobilinde hasar oluşan arac surucusu Gokhan Gulpınar, "Bir şirkette satış muduru olarak gorev yapmaktayım. Her zamanki gibi şirketten cıkıp evime donerken kırmızı ışıkta bekliyordum. Yanda bir arac fark ettim. Ağabey enteresan manevralar yapıyordu, bir ileri bir geri tarzında.
Hatta kazanın olacağını da hissettim bakarken acaba ağabey bana vurur mu falan diye. Sonra o kadar olmaz herhalde dedim. Vitesleri tanır gibi hareketler yapıyordu. En son bayağı bir geri gelince ben rahatladım. Onume bakıyordum, korktuğum başıma geldi. Bir anda 'gum' diye bir ses geldi. Araba sarsıldı, hatta suruklendi. Arabadan indim, bu arada bizim şirkette staj yapan arkadaş da arada kalmış. Onu da kazanın şokuyla sonradan fark ettim. Arabaya baktım, sonra bir baktım yerde arkadaş yatıyor. Yanına gittik, ambulans falana cağırdık." dedi. Kazanın ardından yaşananları anlatan Gulpınar, "Benim yan kapı gocmuştu. Ağabeyin de on tampon gitmişti. Arkadaşın bacaklar kırılmıştır dedim. Kotu durumdadır diye bir korktuk. Arkadaşın cok şukur hicbir şeyi yokmuş şu anlık. Ufak tefek eziklerle atlattı. Tum gunumuz karakolda gecti. Arabayı da tamire verdim." diye konuştu.