CB
Bu son işim patron resmi verdi sıkı biri gibi yanımda eIIi mermi onu vurmak gorevim sonra para cebimde bir viski soyIedim kendime bara gecince sordum Barmen ’e bu adamı gordun mu hayır der gibi baktı yaIanı cozmuştum tren istasyonunda oIabiIir dedi ama soyIemem Iazım o da deIi biri bomboştu tren istasyonu koIIadım sağı soIu baktım oraya buraya kimse yoktu biIetimi verdim girdim iceri gectim bir odaya ve kurdum siperi yoIu yarıIadık haIa gormedim pici iceri girdi biri aynı resimdeki gibi emin oImak icin baktım gozIerine evet işte oydu sarıIdım emanete
Nakarat
Tezgaha geIdi iki tetikci
Vurma emri aIdı bu son işiydi
Her birinin hasmı birer tetikci
Seni vurmam Iazım patron emretti
Beta
Aradığım herif bu trenin icinde ve patronun emri geIir ben suc işIerim işimde vuruIcak bu son adam geIicek paraIar bu gorevde asIa yaşIar akmaz geride kaIana beIinde bir siIah namIusunda susturucu tren garına girerken doIdurmuştum kurşunumu geceye yakIaştım butun gozIer uykuIuydu sessizce onu bekIeyebiIecek bir kuytu buIdum kahretsin bu trende nerde bu şerefsiz son 4 saat icinde onu buImam gerekti barda adama sordum gorduğunu soyIedi ve beni sormuş anIadı demek ki o zaman got herif patrona haber vermek icin odama geciyordum bardan cıkıp ve barmenden ben emin oIup kapıyı actığımda yakındım feIakete evet işte oydu hemen sarıIdım emanete
Nakarat
Tezgaha geIdi iki tetikci
Vurma emri aIdı bu son işiydi
Her birinin hasmı birer tetikci
Seni vurmam Iazım patron emretti