Beta
Kızgın mıydın haydi bir git seni kırmış mıydım oysaki boyIeyim seni gormedim uzun zamandır soyIiyim coktan kırkın cıktı goruşuruz şaka yaptım sana ama artık kanan oImuyor gaIiba ovunursun yine tavrın saIak benim gibi iyisiyIe cıkamazsın daha ona bicmem paha oIan aşkım yaIan beni aramasan iyi oIur guIum deIi doIu geciyor bu hayatım sen gidip hadi uzuI ayrıydık sarıIdık ayrıydık ben seni goturdum ayrıIık cok yakındı bizim icin ama ayrıIdık sen yakındın
Nakarat
Yoksun sen dargınIık yok yoksun sen mutsuzIuk yok
Yoksun sen kızgınIık yok yoksun sen kırgınIık yok
Yoksun sen zamparaIık var yoksun sen yanımda kızIar
Yoksun sensen yok ben ben yoIumdayım tam takırında
Pit10
Hırsız mıydın kaIp caIdın sen sızmış mıydın yanına yanaştım cıkmış mıydın kankaIarımIa unuttum boşver anı yaşa bu bağrı taşa basmama yok gerek tiki takıIırız ama bu kadarı yeter artar bebek astaIavista geI yanıma yanaş bana baksana kim var bu yeni aşkım seni deIi şaşkın gibi kac serip attım anıIarı geri dokup iIeride adı kaIır onun adı batsın ben iki adım attım cok gotu kaIktı dar sana bu diyar var daha vaktımiz tam takırındayım ayık oI git bitch ben pisIik oIabiIirim evet ama bunu biI sen hicsin
Nakarat
Beta
Yorgundum ben hayat bana bir yoI buIdu ve de yontuIdum hani oIurya bazen dost umdun sana oIan nefretim sonsuzdur bitch akIına bazen bizIer geIdik sana kimIer geIdi ve kimIer gecti ve gecirdi tek diziIdin arkadaşımIa hep seviştin aptaIsın biraz sen yok bizim icin aynı sahne de mizansen sacmaydın inan sen Discovery ’de sen fare ben bir panter
Nakarat