Elazığ ’da Yazıkonak Belediyesi ’nde gorevli halk otobusu şoforu Kadir Koktaş, bir vatandaşın ev almak icin biriktirdiği 240 bin TL değerindeki 40 altını buldu. Koktaş, altınları alarak Belediye Başkanı Hatif Cadırcı ’nın yanında gitti. Cadırcı ve ekibi parasını kaybeden vatandaşı bularak teslim etti. Gercekte ornek bir davranış olduğunu aktaran Başkan Cadırcı, Koktaş ’ın odullendireceğini dile getirdi. İsminin acıklanmasını istemeyen altın sahibi, “Umudumu yitirmiştim ancak beni arayıp bulduklarını soylediklerinde gercekten cok mutlu oldum. Başkanımıza ve halk otobusu şoforlerine bu guzel hassas davranışları icin teşekkuru borc bilirim. Başkan Cadırcı ve şoforun yapmış olduğu bu guzel davranıştan dolayı kendilerine teşekkur ederim.” dedi.
Kadir Koktaş ise, “Bulduğumuz buyuk bir meblağdı. Ancak cocuklarımıza asla haram yedirmemeyi ilke edindik. Hamdolsun bu altınları Belediye Başkanımız Hatif Cadırcıya ulaştırarak onun vasıtasıyla altınlarını kaybeden vatandaşımızın bulunarak altınlarının teslim edilmesine biz de cok mutlu olduk.” ifadelerini kullandı.