Sevdigim guzel kızlar parmak salla onatır
Seni yeye bitmiyor kocum sanki
Hacıbaba tekkesi zamanında yedigin hurmalar şimdi yavrum Tırmalar bir aslan gibi kukruyordun
Şimdi ne oldu sana dar geldi sana ankara
Şaziyede kacmış osmana cek cek dunyanın kahrınıda vur vur Rakı şaraba yarasın kocuma
Hani dostum coktu etrafında duruyordu,
Hani dostum coktu arayınca hemen koşuyordu tıpırsıyı ver Yavrum kork yavrum bunlar işe yaramıyor bir aslan gibi Kukruyordun
Şaziyede kacmış osmana cek cek dunyanın kahrınıda vur vur Rakı şaraba dar geldi sana ankara
Şaziyede kacmış osmana cek cek dunyanın kahrınıda vur vur Rakı şaraba cin cin japon japon simit ayran kac para ogrendin
Mi zampara
Simit ayran kac para ogrendin
Mi zampara
Gec oldu ama temiz oldu
Şimdi yolunmuş kazlara da dondun oldumu dar geldi sana ankara
Şaziyede kacmış osmana cek cek dunyanın kahrınıda vur vur Rakı şaraba dar geldi sana ankara
Şaziyede kacmış osmana cek cek dunyanın kahrınıda vur vur Rakı şaraba.
Seni yeye bitmiyor kocum sanki
Hacıbaba tekkesi zamanında yedigin hurmalar şimdi yavrum Tırmalar bir aslan gibi kukruyordun
Şaziyede kacmış osmana cek cek dunyanın kahrınıda vur vur Rakı şaraba yarasın kocuma
Hani dostum coktu etrafında duruyordu,
Hani dostum coktu arayınca hemen koşuyordu tıpırsıyı ver Yavrum kork yavrum bunlar işe yaramıyor bir aslan gibi Kukruyordun
Şaziyede kacmış osmana cek cek dunyanın kahrınıda vur vur Rakı şaraba cin cin japon japon simit ayran kac para ogrendin
Mi zampara
Simit ayran kac para ogrendin
Mi zampara
Gec oldu ama temiz oldu
Şimdi yolunmuş kazlara da dondun oldumu dar geldi sana ankara
Şaziyede kacmış osmana cek cek dunyanın kahrınıda vur vur Rakı şaraba.