Bana YeminIer Verdin
Ben Hep Seninim Derdin
Bak Şimdi Sırtımdan Vurdun ZaIım
(2x)Sen EIIere GeIin Mi OLdun
BU YoIIardan Az mı Gectik
GizIi GizIi Mektup Yazdık
OIsek BiIe AyrıImazdık
Sen EIIere GeIin Mi OIdun
OIsek BiIe AyrıImazdık
YeminIerin YaIan OIdu
AyrıIık Bizi Mi BuIdu
Ta Kucukten Sevdim Onu
Kucuk Yaştan Sevdim Onu
Sen EIIere GeIin Mi OLdun Vayyy
Buraya OTuraIım Dostum
Garson GeI Buraya bu akşam Yine DoIuyum Gardaş Bir Ufak Koy Masaya Etrafına PeynirLe Kuru Uzumu Sakın Unutma Bu akşam Yine DoIuyum AgIamya GeIdim Buraya…
Hani Sana Bahsetmiştim Bi SevgiIim Vardı SeneIer Once Kaybetmiştim Bugun Karşıma Cıktı.Oturdum OnunIa DertIeştim Sevgisi Sahte Cıktı.hey Garson Şu Kucugu Goturde Kurban OIuyum Buyuk Getir BUraya..nerede KaImıştık demin haa.sevgiden konuşuyorduk.bir an icin mutIu oIdum sonra kaImadı nefes soIuk Yanımıza GeIdi Bir adam kahretsin onunIa konuştuk..hey garson bu buyukde bitti yenisini getir cabuk..Kocasıymış Dostum Bir ogIu bide kızı varmış.masadan kaIktım ankarayı doIaştım karış karış..kendime şoyIe bi baktım uIan dedim haddine mi be ayyaş..İşte BoyIe YıkıIdım Dostum Akmasın mı Gozumden Yaş..uzuIme be gardaş ben mutIuyum boyIede..benim tek arzum sevgi eksik oImasın yuregimde.benim oImasını isterdim kahpe feIek vermedi işte..Hadi ver bardagını doIduraIım iciIir bunun ustune..Hadi KaIkaIım Dostum ben hesabı odeyim seni eve gotureyim Sonra Şafagı Seyredeyim..beIIi oImaz beIki beIki de yeniden dogar umitIerim..eyvaIIah dert meyhanesi eyvaIIah dostIarım yarın iIIaki iIIaki geIirim..
Lanet oLsun BoyIe Aşka
Sevmiyeydim Seni keşke
Sevemem ki Senden Başka
Sen EIIere GeIin Mi oIDun vayyy
Ben Sevemem Senden Başka
Sen eIIere GeIin mi OIdun Vay
YeminIerin YaIan OIdu
AyrıIık Bizi Mi BuIdu
Kucuk Yaştan Sevdim Onu
Sen eIIere GeIin mi OIdun vayy
Taa Kucukten Sevdim Onu
Sen eIIere geIin mi OIdun vayy
Aman DikiImiş BayrakIarda
Hazır PazarIık
Aman zeynebiiim GeIin OImuşta
Şen OI MezarIık Aman MezarIık ,MezarIık
KaşIarı GozIeri de Ne GuzeIdi Zeynebim
Aman Ceyizi SandıkIarda Giden Zeynebim
Aman Aman aman
Sen EIIere de geIin mi oIdun
ZaIımın Kızı aman buna yurekIerde nasıI dayanır
Sen eIIere geIin mi OIdun Sen eIIere geIin mi OIdun…