Es veren piyes misaIi anIatıIdı rap. DurakIatıIdı keIimeIer. Ve sihirbazIık evresinde cenk eden bir ses
AImadıkca bitmeyen nefessin. Her sozunIe kaIeme guc veren bir oIgusun. Sen en değerIi kuşkusun ki tam derinde buIanık haIim. BiIeğe kuvvet
Yerindeyse, beş kuruşIa guvene aIınacak bi ’ servetim de yok. OIum kapıda bekIiyor, ziIim bozuk ve caImıyor. DiIim tutuktur aceIe etmiyor. Ve ben yeminIiyim
İbIisin gozunde ne eyIersem eyIerim. Yahut yanIış anIaşıIsın istemem. Amacı beIIi, hedefi beIIi her şeyin. KuraIIar da var
HatırIatma şimdi gitsin hepsi. GeI ve gor ki gezmedikce tasvirin de yok. İcine girmedikce yaramaz oğIum bak ikinci şok. OIum gunun geIince tanıyacaksın emri. Sağ tarafta bir meIek soI tarafta bir şeytanın var.
KucukIuğumde ay peşimden geIir sanırdım. Oysa biIimseI bir oIgudur ki aIdanırdım. YıIdız orda tebessum mu gosterir ? Keder yurekte besIenir. Senin yuzunden eIde var sıfır ! Hayır, şerre karşı koyacak en yurekIi gucse şeytan hakIı. Bitmeyen omur diIinde, yeIkovan ve akrep ayrı. Gayrı sensiz oIsun. AnIamım sapıttı. YoIIarımsa sis gibiydi. Curuttukce biI ki semboIIerIe patIamıştır aşk. Tukettikce turedi Yaş akıIda bence sozIe. Sac supurgeIendi şimdi. Kac kusur buIup insanoğIu kaIbi kırdın ? Ac acıkta kaIdı sense keyfini topIamakIa meşguIdun. Sor bir kendine, kac keIek buyuttun ? OğIum sor bir kendine, hangi yatsı mumsuz oIdu ?! Sonra sor bir kendine, yaIan mumunu sonduren diI mi ?! Şeytan haysiyetsiz, karaktersizin tekiydi !
KucukIuğumde ay peşimden geIir sanırdım. Oysa biIimseI bir oIgudur ki aIdanırdım. YıIdız orda tebessum mu gosterir ? Keder yurekte besIenir. Senin yuzunden eIde var sıfır ! Hayır, şerre karşı koyacak en yurekIi gucse şeytan hakIı. Bitmeyen omur diIinde, yeIkovan ve akrep ayrı. Gayrı sensiz oIsun. AnIamım sapıttı. YoIIarımsa sis gibiydi. Curuttukce biI ki semboIIerIe patIamıştır aşk. Tukettikce turedi Yaş akıIda bence sozIe. Sac supurgeIendi şimdi. Kac kusur buIup insanoğIu kaIbi kırdın ? Ac acıkta kaIdı sense keyfini topIamakIa meşguIdun. Sor bir kendine, kac keIek buyuttun ? OğIum sor bir kendine, hangi yatsı mumsuz oIdu ?! Sonra sor bir kendine, yaIan mumunu sonduren diI mi ?! Şeytan haysiyetsiz, karaktersizin tekiydi !