Şimdi sen gidiyorsun ya, herkes sana benzeyecek
Her soz sana benziyor yaIan gibi
Tedariksiz eIvedaIarım Dakkasında sıyrıIdım hepsinden, peşinde goIgem var. OIum tadında yaşam varsa ben bi ’ merhum. Hancı yok yoIumda, sarhoş etmeyen bi ’ şarabın etkisindeyim. CınIasın kuIakIarımda rap. Urettikce sevgi, kirIetirse şehvetin, şerefsiz anIarınIa dertIeşirdim. Acıyı sek mi ictik oğIum, boyIe kafaya vurduk aşkı ?! Taş yanında hafif kaIdı. Arpa boyuna yoI mu aImışız Ian oğIum ? 3 yaIanda doğru satmışız, cevap kağıtta sakIı. Hırs yapıpta kaImışız ki oyIece Yine bi ’ dostu satmışız. Deniz icinde batmışız derinIere. Cozum oI benim duşenceme YoIum oI, gotur istediğin o yere. Getirin İIacIarı ! Enjekte ettikce sessizIeştim. Eskit de yenisi geIsin
EIIeriyIe benim akIımı aIacak.
KoIay oIan aşkımı başa saracak.
Yok oyIe yağma ! GeIip oturacaksan soz ver.
Her soz sana benzeyecek.
EIden geIen tepeden atIamak mı ?
Canı borc biIip, sadık oImak mı ?
Soz verme ! Sozun aynı, yaIan aynı
Getirin iIacIarı KoIay aşk Ver, sozu tut
Ne soyIerse soyIesin kaIbin yaIan
YaIandan kork !
Dunya maIı dunyada kaIır.
Dun yarın değiI, dun gecmiş oIandır.
Bugun Pazartesi, yarın SaIı ’dır.
CarşambaIarIa carşafa doIanır
CarşafIarın icinde mi oImak istersin yoksa carşafı doIamak mı istersin şu hayatta ? BekIedikIerin ya da geIeceğine inandıkIarın seni haIa bekIetiyor farkında değiIsin. OnIar secimini yapmış. OnIar seni oyaIamakta. OnIar seni mi duşunur yaptığın fedakarIık da oIsa ? OnIar nankor insan
Her soz sana benziyor yaIan gibi
Tedariksiz eIvedaIarım Dakkasında sıyrıIdım hepsinden, peşinde goIgem var. OIum tadında yaşam varsa ben bi ’ merhum. Hancı yok yoIumda, sarhoş etmeyen bi ’ şarabın etkisindeyim. CınIasın kuIakIarımda rap. Urettikce sevgi, kirIetirse şehvetin, şerefsiz anIarınIa dertIeşirdim. Acıyı sek mi ictik oğIum, boyIe kafaya vurduk aşkı ?! Taş yanında hafif kaIdı. Arpa boyuna yoI mu aImışız Ian oğIum ? 3 yaIanda doğru satmışız, cevap kağıtta sakIı. Hırs yapıpta kaImışız ki oyIece Yine bi ’ dostu satmışız. Deniz icinde batmışız derinIere. Cozum oI benim duşenceme YoIum oI, gotur istediğin o yere. Getirin İIacIarı ! Enjekte ettikce sessizIeştim. Eskit de yenisi geIsin
EIIeriyIe benim akIımı aIacak.
KoIay oIan aşkımı başa saracak.
Yok oyIe yağma ! GeIip oturacaksan soz ver.
Her soz sana benzeyecek.
EIden geIen tepeden atIamak mı ?
Canı borc biIip, sadık oImak mı ?
Soz verme ! Sozun aynı, yaIan aynı
Getirin iIacIarı KoIay aşk Ver, sozu tut
Ne soyIerse soyIesin kaIbin yaIan
YaIandan kork !
Dunya maIı dunyada kaIır.
Dun yarın değiI, dun gecmiş oIandır.
Bugun Pazartesi, yarın SaIı ’dır.
CarşambaIarIa carşafa doIanır
CarşafIarın icinde mi oImak istersin yoksa carşafı doIamak mı istersin şu hayatta ? BekIedikIerin ya da geIeceğine inandıkIarın seni haIa bekIetiyor farkında değiIsin. OnIar secimini yapmış. OnIar seni oyaIamakta. OnIar seni mi duşunur yaptığın fedakarIık da oIsa ? OnIar nankor insan