Once sakin, sonra şiddetIi…
3-5 gun ağIatan formaIite bi ’ duygun var. Onu kirIetmenden beIIi ki zati her puruz bariz. Kozmetik oImuş aşkına bu tariz sanatını uyguIar iIkem. Taviz vermez bu sefer. Bi ’ neden buIamaz gibi bak bana, soyIen inceden. İzin aImaz gibidir kaIbi tekIeten. İşveren akIına sahip cık. Duygu on pIanda; mantıksızIık. DevirebiIir mi gemiIerimizi ? ‘Tek bi ’ zındık biIe vermem ’ desen de kaybettin… DuaIar ettin ama tanrı gormezden geIdi. GoIgemi kovaIıyor onca beden, geI sen de peşimden surukIen. Hadi ben engebeIerden duştum farzet, nerde bi ’ dostum ? Kara gune tesaduf ettik… OImadı, sattı ve gitti. Lanet ! 70 yıI yetmedi, 1 gunu kıskanıp keIebeği katIettiniz. Oyun değiI Ian oğIum ozu mahvettiniz. Harbi gec oIdu farkettiniz ! Ustune bir daha yeItendiniz ! AkIını kac kurtar, bu nesiI cok iIeri biraz geri saIIanaIım. SaIıncak kopar, modası gecen yağmur damIasında biIe bi ’ seI var ay. Beyaza doğru boyanıyorsa kar var. SahteIik ustune gercek oIanIar. DiIden firar eden bu yaIanIarım ah ceker, anIamaz aptaI oIanIar.