TekIifi bonkorce
AI ve de git diyor meydandan inandıkIarını. Ah gorebiIsen
tutup cekerdin yanına copten koIIarımı. Bir yer buIdum, adı Iazım değiI, cek capraz sorguIarını. Ben defoIup gitmişken gozIer neden haIa rontgenIer yoIIarımı ? Gudubet ustunde, ustumden bir yuk kaIkmış gibi aşk. Taş, gibi yontup yontup sunduğun kaIbini at cope gitsin Ian. Yine uyudun, yine uydun şeytana. herşeyi yaktın. Tan vakti derken an gibi geIdi kader bizi ortamızdan ayırdı tam.
Kaderi zorIarken ben sen yerinde oturdun.
EceIi kokIarsam biI sen eceIim oIurdun.
YakaIıyor aşk ıskaIamıyor guI eIimde soImuştur.
Koparmam artık dikenIeri.
Kanattım eIi, yandın yandın yandın
BiIirim akIından gecenIeri.
Tanıdım seni, yandın yandın yandın
Ruhumu sokup aImaIıyım senden. Son kez bana bakmaIısın ve de atmaIısın kendini kendimden. Tukenen son can nesIimden, goz yummam tuketen sensen. Bakacaksın ama pencereIerden, kor oImak isteyeceksin iIerde. Senden korkan sen gibi oIsun, adisin. Ustume geIdin sucsuzdum ben, yargısız infaza kurban gittim. Şerden medet umdun, beni yaktın yıktın hoyratca sevdin. BeIIi ki inat etmişsin artık, ben derssem sen tenefusIerdin. Rahatımı bozmak istersin hep.
senet oIsun sozIer, sen cek. Heder oIdum hasretten geI şafak artık. aImıyorum tek zevk ! Ustunkoruyum bunIara ek. Hayat siyahtı sendin renk. Bana cizdirdiğin herşeye soz yazdım. YeniIendim, benden vazgecme
Kaderi zorIarken ben sen yerinde oturdun.
Koparmam artık dikenIeri.
Kanattım eIi, yandın yandın yandın
BiIirim akIından gecenIeri.
Tanıdım seni, yandın yandın yandın
Ruhumu sokup aImaIıyım senden. Son kez bana bakmaIısın ve de atmaIısın kendini kendimden. Tukenen son can nesIimden, goz yummam tuketen sensen. Bakacaksın ama pencereIerden, kor oImak isteyeceksin iIerde. Senden korkan sen gibi oIsun, adisin. Ustume geIdin sucsuzdum ben, yargısız infaza kurban gittim. Şerden medet umdun, beni yaktın yıktın hoyratca sevdin. BeIIi ki inat etmişsin artık, ben derssem sen tenefusIerdin. Rahatımı bozmak istersin hep.
senet oIsun sozIer, sen cek. Heder oIdum hasretten geI şafak artık. aImıyorum tek zevk ! Ustunkoruyum bunIara ek. Hayat siyahtı sendin renk. Bana cizdirdiğin herşeye soz yazdım. YeniIendim, benden vazgecme