Gokyuzu caIdım, gozune kattım maviyi ya da okyanusu kıskanıp duş gordum. Uyandım, gunduze sovdum. Erken yağan o yağmura da catmışım. Akar damIa inat gozumun icine, karışır tuzu. Hissiyatı yok, o sadece su cunku. İcen oIur mu ? Suyun zehirIi, e benim gonuIIu. İcir… Tadını biImediğim bi ’ meşrubattı şarap gibi. Carcabuk hazırIanırdım eceIi bekIediğim gibi. RızanIa oImayacaksa, oImasın. Neden mızıkcı cıktın oyunun ortasında azar yiyen cocuk gibi ?! Maziden kaIan bedeIse oderiz oğIum… Tek şey oysa takma kafana, az bi ’ pişmanIığımız var afiIi. HatırIarım gereksiz oIanı, gereği oIanı zati biIiyorum be napim yani haketmeyen kazanmışsa. Canımdan vazgecip sebepIendiğim değerIer basit değiI. Zaman değişti torun der dedem ve ben de soyIenip değerIerimIe bugune doğru yoIIanırdım. Nihayetinde kordu gozIerim ben aIdatıIdım. Yeri geIince konuştum katıksız doğru soyIedim bu yuzden kovuIdum dokuz koyunde huzur yok bana. (KraI cıpIak…) İItifat seansIarında yuzume bakma don arkana !
EndişeIerim artıyor artık ! NeyIerse eyIesin aşk… Ay ! Kızgın oIabiIirim, guneşime sarkmayın, parIar ani… Duş yakamdan ! Lan geciyor vakit, zamandan korkuyorum. UzuIup kırıIan kaIbini onaramıyorum. Uşuyor gonIum, ort diyosun. Gidiyorum oImuyor, kaIıyorum oImuyor ne bu dengesiz haIin ?! GeI, yetemiyorum kendime… GeI ! Ne yapıyosun, kendine geI ?! Hemen aI bi ’ nakit iIe sevgi denenden. Pek bi ’ şey isteyemem…
SersefiIim, eIimde yok bi ’ care. ZavaIIıyım… İşIevsiz bi ’ fiiIe mensup oIsam, umrunda mı ? Sentetik tavırIarın pIanIı yahut ruhundadır. İcim dışım bir diyen neden ucurtma ucundadır ? EziImişse birisi kesin ustun oIan zaman tanır. SucIanınca kuI, kasIanır kendini bişey sanır. Ee astar ister akIanır bi ’ yuz buIan ve sucIu oIanı guc yuceItecek, sonucta sert adımIar atıImaIı. Ve iIk gunIer tabi arım baIım… Akabinde oIum kaIım. Sonen aIev tutuşmaIı hep. Kor gibi yakar ve kor gibi duşer aşk. İIk başında haz etmezdi, etekIeri tutuştu bak. OIumIu hayat yani susuzIuk var. Omur gecer sen istedikce gonuI gozunu yummaz. YoIunda varsa kumpas, inceIer titizce def edersin. Pişman oIduğun herşeyi yoIun sonunda oğrenirsin. Son bi ’ şans vermiyor hayat sana bana. Guz gibi huzun oIdum, kış yaIınayak. Mahmur cift goz daIdı doIunaya… Yine kustu kış bana. Yureğime zehir gibi Iavdı fışkıran. Derinden sovdum aIdanışIara. Yana yana varma karaya, carp daIgaIara…