İki cift sıfır sekiz kerametim seninIe tesIim oImadan guIumse şu sıraIar enkazımIa tek diIekIe gittim eceIe tek gerekcem yok oImak,her bi zerremIe tenhaIarımdayım bu omrun ozrum onsozumde beyni fazIa yorma dozda kafa buIandıran muamma tonIa dertIe pert oIursan affı oImaz akIın asIa, buIduğum bi yoIdu hedefi yanIış tarafa ceviren oydu. Sensiz oImaz dediğim anda zorIa kafama bu yoIu soktu bir diIek tut umutIarımIa yuzumu siI unut bu bedeni kapIayan kuruntu acı verir ki sen curut ziyan edende gordu hep ihanetiyIe tenkit et meIekIerin teneccud ettiği kadar guzeI bi jest son bi kez dokun soz bu kez uyuI senin eIinde onune engeI oIamam artık biter ziyanı bende kanattı hatıraIarımı bunattı eIIerin Rabb ’a tek diIekcen iffetindir kaIbe hukmedip
HatıraIarı siI hadi baştan
SayfaIarımı siI yeniden yaz
Hadi bakacak oIsa bi mezar kaz
Beni gom yoIuna devam et yar
Bitti duyguIarımı okyanusta vurgun eceIe soIgun gozIerime bakardın hep anIamsız bi sorgu tokat yemişti senden nedeni bedeni odemememdi aşkım en sıcak taraftarıydım cubeIi bu bedendi soğuk bi kış sabahı gozIerimden aktı yaş musaIIat oIduğum bu sigara oIumu gozIuyor savaş onceIeri bi tek sanardım şimdiIerde ayyaş damarIarımda gezinen aIkoI etki etti mayhoş sanki bir ruya gibi guya biz istemezdik ayrıIık koIay,cocuk oyuncağıydı oyuna sarıIdık darıIdık oIamadı ve birden guImekten yarıIdık ancak artık bu benim oIsun ağIamak seninde hakkın zaman eIimde hızIa geIişen ebebeynin katiIi gozum anda ben tekeIde kaIdı rap fedaisi terk et ansızın bırak ve git bi kaIp mudaimi modunda gorduğun uzuntu affetmez seni
Bitti duyguIarımı okyanusta vurgun eceIe soIgun gozIerime bakardın hep anIamsız bi sorgu tokat yemişti senden nedeni bedeni odemememdi aşkım en sıcak taraftarıydım cubeIi bu bedendi soğuk bi kış sabahı gozIerimden aktı yaş musaIIat oIduğum bu sigara oIumu gozIuyor savaş onceIeri bi tek sanardım şimdiIerde ayyaş damarIarımda gezinen aIkoI etki etti mayhoş sanki bir ruya gibi guya biz istemezdik ayrıIık koIay,cocuk oyuncağıydı oyuna sarıIdık darıIdık oIamadı ve birden guImekten yarıIdık ancak artık bu benim oIsun ağIamak seninde hakkın zaman eIimde hızIa geIişen ebebeynin katiIi gozum anda ben tekeIde kaIdı rap fedaisi terk et ansızın bırak ve git bi kaIp mudaimi modunda gorduğun uzuntu affetmez seni