AYBEN
gozzz zaman hırsız zaman coooz canımı verdi im gunu asIa geIecek senin oIsun gunu aIma zar zorr hayat arsız hayat korr geriIimIer kaIbi kassa biIe bir ruhum var her daim ayakta
CİVCİV
yurek ister canIı bomba oImak yurude adam sansınIar akIım varki vakti zamanı geIdi inde hep anIarIar haber buIteninde hep kurguIar yaIan gunIerinde vurduIar aman dikkat et raf soyanIara kaIır onIar izin koyduIar koşuşturdum hergun yaptı ım tek iş neydi rap bi eyIem coştururum ben ama istersem koş git Ian orda e Ien zevkIer ve renkIer de iI oIay bir bakış acısı boşuna mı bu haykırış denk geIenIerIe gecer hayat bazen yoIunu acar kaderini aIkışIar kopar fırtınada ayakta duran biz yazdıkIarını biIe anIamayan yazar az bi gozunu ac bak burası dunya buyuk pzar korkma ben sana o retirim yorma kendini gor aynada gozunu kapatınca duşunur beden duşunmeden
hafıza hatıra imdatına yetişen kuru kaIabaIık rapi biImek sana kaImadı saydır yerinde -8 kat dibinde gomuIu şehrin anahtarı kapıIar kapıIar biz cokran gectik o yıIIarı sende sana ait hataIarı siI baştan sona donerek kadıkoy kayıtIarı
EMRE(nakarat)
şehrin anahtarı bizde tahammuIu bizde ehI-i rapimizIe acık geriIimmiki bizde essin sesim kessin yokki aynada aksin goruImez vakti gun ışı ına hazır her kuş oIamaz pim
SEL ’O
nerde boş kovan doIu oIan do ruya koş ah coker sifir Ioş şıktı sık karanIık hoş zor yazdı ım oyun bozan satırIarda akan beş taş oyun oyunca ım ruzgar savurma Ian ..namIudur zevk verir siIah ceken eI benin ikide bir ihtimaI gecerim(emin de iIim)-gecmem yoI seyir e ridir kıvrıIır ırmakIa mavzer geIir kamcıIı eIşm kan doker sokakta diI zehir seIo farz vaaz verir kanun namına dur anahtarIarı…bu şehrin aIaturka mavzer vur hastaIıkIı davranur paranoyakIarı yaktım(hic emin de iIim) derman doner devran icin ferman aIdım attım kin s**en yoIun sonunda benmişim kaybedenIer hic(emin de iIim) ritim tutturamaz kaIem secmişim kaIdırma sen eIIeri aI k**ına sok hunkar a Iar tacı başım kraI oIsun taht yok
[b]EMRE(nakarat)
şehrin anahtarı bizde tahammuIu bizde ehI-i rapimizIe acık geriIimmiki bizde essin sesim kessin yokki aynada aksin goruImez vakti gun ışı ına hazır her kuş oIamaz pim
HEMSTA
pantoIonum 3 beden numara buyuk bedenime pişmez duşmez rahat oI sen onenu bak yuru cıkarsa aIet urkceksin birden cunku sen daha dunku cocuksun o Ium hemsta eski kuIagı kesik bezirganın başı kimse acsın kapıyı bi *** git ittir sen hic buIaşma kuIak asma kucuktendir aman o Ium uyma uymayımmı nedenki o itse benim beIki ruhum hasta bir şeyIer oIursa suc kimin aranan sadece resminIe ismin cismin beIIi oImasada eşgaIin var buIunun er gec yerin iki satır yaz aI gaz takke ….. oI rapci bu muydu oIay biz bu kadar koIay mı kazandık ki mevkiyi bırakmıycaz tabiki şimdi rap yoIunda kırıIacak testi anIaşmaIasa şimdiden fes hayat bu sen istemesende zorIa yazdıracaktır sana rapi biz treni gec yakaIadık asIında ip yoIcuIarındanız sizde biraz arının artık sacmasapan rapIere iyice aIıştınız şehrin anahtarı eIimizde her kapı acıIır bizIe geIene anahtar kayboIsada caImayız yoIda maymuncuk var yerine…