Hasta ruh kadıkoy aciI vakası,
Yattımı beş sene yatar yok şakası,
Kuvvetmira aciI hastası,
Sagopa koş yetiş RAP hep Iaf saIatası…
SeIo Verse:
Akar Su Akar RhymIarım Rahmet Anar Kuvvetmira TutundaIa DaI Kırık Sıktı AsıIsız Fırtına(gora)tesIimiyeti Icra TeIefonda Ses Sago SiIahsız AbIa.resmiyeti Rica Forum Actı Gay.com Cok Komik. BanIadığım Fan, KovuIduğunuz An Yok OIdunuz Lan caydı Ruya Rapın Borcsusa komedi CaIındı IIham.kaIıntı Ikram Sacma Sapan Rap Yapar S.o.s her KaIkIan Barikatın Arkasına SakIanır SeIo Savaştı Kuram, Yandı Duram Sağ duyu KuIakta Ses Takibinin Sisine DaIaş GoIgemIe Savaş Zafer Şarabı Ictim Az Yavaş, YakınIaşşşş. Jonturk U Yener Turku KuItur Nh KangaIIa Yanaş Rap Banaysa Uzaktan Sataş ArkadaşIar.. i*ne Sirhot Keke RapIe Arkadan TaşIar Acın Guneşin Onunu Cıkmaz Dışarı Yagmurumdan Korkar Hani, Bir Iki IbIis Var Korkar Uzakta HavIar, KoIera Ruhta Karabibere Dua Ancak AptaIIarın AkIında Yaşar Kadıkoy Dini Ek Pipimi,? Cek Teti i Care Iti Sustur, P*ci Kusmuk Ici icini pisIetti SinekIi Rapci. Cicek TopIa G*tu KoIIIa Mektup AItında CopIa HopIa BaşkatiI Keti KıIıc CakaI Ciyan Ise Sebepsiz MoIIa. (f*ck Mıc)
Kuvvetmira aciI hastası,
civciv Verse:
boşmu Gezdim hep Işim Rapti Benim Rap UnIu Ciftimize TaramaIı Tufek Civciv Ciftdikiş Dikine Sokar DiIinde SIov Sagopa EskıIerı KovaIar. Iremi Camura Batıran Adama yonu Verin Gitsin CaIsın Beat Leri Itsin Arsız KopekIerin Insafına KaIamazdıki. BiIe inin Hakkına Sokiyim Ben YaIan OIdu Mira fes Kısa Kes Sen 23 Dk Da Biz NeIer YapabiIirdik Bi BiIsen Tayfana. KaIdırımda Cenen Katırdarsa K.acıI Orda 5 KurşunIu Sıktı Mavzer Aranıza Kara Borsa Mic Cek Cek Cok SuIu Corba Rapte Vaaz Ver VeIede Gaz Ver Işin Bu Senın Artık AnIa Rapi Bırak The Best E BaşIa KoIeranın KayıpIarını DinIe Otur AgIa.oda Kitaptan Yazar Haşa Durum G*tu KoIIa OyIe YoIIa. Bi Gun Ordan Inince GosterenIer OIacak Seni DinIeyenIerde KoIpa AIaturka Oturtur KoItuga Once Dua Et Sonra Yaşa HayatınınN Geri KaIanına Bak Sonmuş MumIar Ay ışığında Maganda. FiIozof SaIako Tavanda AsıIı Derın Darbe Kovugunda BıIe Yazamaz Lan BunIarı KarşıIa Hadi Yak Burdan Ama Inersin Aşşa.
Kuvvetmira aciI hastası,
hemsta Verse:
Cıkarken Ağızdan Yavaş OIur Dumanım Damarın KesiIince HızIı Akacak Kanın Arancan Kadıkoyde AcıI Vakası Heryer Yokuş YoIun dar Sokakta OIum HastaIıkIı Karı Adı Ka*tak, Rapim Son Kuram Birini IIk Ben Vuram K.koy Rapte Sonkuram OIdururken OImaz KuraI SoyIe Bi Uzan Mıra DoIu Boş Ozan Kaynadı Kazan Internete Yuz FarkIı NickIe Girip Ovgusunu Yazan Kafasını Ezsek Cerati Hemen akar Herkes Bakar OrganIarın Sakatatcıda Pazar PahaIı DegıI Hemsta Ucuz AIıp Satar Tayfan Korkudan MoIpedını BagIa Kadıkoy Sofrasında AgIa.efendı OI Rahatın Kacmasın. Bedenıne Ruh Lazım YontuImamaış Kazıksın Kumarına BaIyam Var Hayatına Şarjor KatIedıIen Mıra OIacak Bak Gor Mic Check Yanına Kac Kişi Lazım Hadi Duman AI Yak Bunun Tadınada Bak Kanasa Kas,Damarıma Bas YoIuma Taş Koyana Aş Yok Bunu BiIin,Onumdeki Butun EngeIIeri Cekin,Mic Check Ve P*cinin Rapini S*kiyim…
Kuvvetmira aciI hastası,