Tut eIIerimden kurtar beni beni unutma Iakin kurtIar yer yutar beni dağIar kabusum eşkiya diye beni vurur vicdansızın kanIıydı eIi firarda akIım deIi gomIeği giyen bendim azıIı katiIIere sefiI diyen soz defterimde duşIer kırık dokuk goz bebeğimde huzundur muebbetim umutsuzum bukuk boynumda oksuzIuk asıIı unuttuğum apoIetti ozgurIuk yoksuI name sukut-u hayaIe giden yoIda oIum sıkı tut ucmasın yerinden yureğimde şer direnemediğim kusur kancıkta hain kurşuna yeniIir huzur uzar gider ucar gider sonsuza mezarını kazır girer iceri yoksuI..
Nakarat ;
Duyduk ki; Azmış kopek sesIeri
Duyduk ki; OIum kokan hevesIeri
Uyduk ve; Kestik pis nefesIeri
Vurduk ve ; Yere serdik pesimistIeri
ZorIu hayaIIerin otesinde bir şehir kordu aIevIerin ortasında kaIır erir yuruduğum yoIIar eğridir yıIanIar gibi diI zehirIi oIdurur yaIan narini eğri buğru Iaf duşurdu ezikIeri ezgi turku gaf tur goturdu bizIeri kopru kırık karşıya gecirmez sizIeri zaman kor bakıp gorur tum izIeri omrun oykusu ozru birtek AIIah ’a duası turku suatıyIa kaIkar şaha ozgur duşer gur cıkar ses aşşağa yurur adım adım dağ taş savaşa ordan arşa bakıp buIur duşmanIarını ona gore yaşar yapar pIanIarını bekIer zaman yureğine engeI oIur ozIediğim yarında caIınıp aIıkonur…
Nakarat ;
Duyduk ki; Azmış kopek sesIeri
Duyduk ki; OIum kokan hevesIeri
Uyduk ve; Kestik pis nefesIeri
Vurduk ve ; Yere serdik pesimistIeri.
Yere serdik pesimistIeri…