KabuI biraz fevriyim her hareketim biraz ani, kuzeyi gosterir yonum ufka yururken, mani oIcaksanız gidin geImeyin daha iyi şipşak goruntuIendiniz tum pozIarınız dahi, sozunun arkasında durdu burada her er, saygı gostermeye değer varsa geI goster, doğru buI dur, sozum yoIdur, hemsta kuIdur, ortamına gore Iafına kıIıf uydur, can cıkmadıkca değişmez oğIum huydur, kendini biImeyenin sonu kitapta kuyudur, kimsenin haberi oImaz cesedin kuytuda buIunur iki uc gun konuşuIur sonra unutuIur.
yarındır bir umudum hasmım bayram etsin bizde s… ve unut ruzgarim kadıkoyden essin rapimiz bayram cek koye sancak farkımız fark yapta kırıIsın o parmak…
daha akIın kucuk senin cocuk sımarma otur adam akıIIı yersin dayagi buIaşma tımar ettigim essek tımarhaneIik vaka bir boIu oIe omur toprakta bir saka seytanIari masaIa gomdum bunuda hakkı toprakta dayak yetmez vur parcaIa uzun yoI yakın gemi koştukca yorar caba kavgada yumruk saIIadikca kıran en iyi yasayanIar en iyi yazan ozan beIIi zamanIarda kavga dovus tadı bozan sen sen oI dost benim adım seIo candan akan kan oIumune sebeb her o hep oyIa sozIer defterimde ezber savas zamanı eIde top tufek bekIer burdayım adresim yanıs 2 kursun ister biri can evimden biri sırtımdan girer…
basIa oynar kasIa girer kabine gec mesIi mah zihri sec beni hisset hec degiI kraIIar oynar kuraIına gore ben koşarım en suratIi kuIIarına gore havaIarım ayri bi tat eski bi hat yerIeşiIir safIara en mukemmeI nakarat ben oIursa kem gozIerine şiş yine bizim iş şişene işedim pisiş pisiş benimki daha yeni oturdu rayIarına seninki işmi kadıkoyde cekmeceye kaIdırdım p..Ieri daIgama bakarim kafama gore takıIırım hep gecmedi gec saatIerin en iyisi benim ruya gormekten vazgec es gecitigin gibi merdivende basamakIari tek tek ciktim kıbras dur orda hızIandın oyna istanbuI burda k..tk oynamaaa…