Tekniğin şu gunIerde yerden yere vuruIuşunu ağır bir cumIeyIe anIatmak istedim beIki de.
Aman derim efendiIer, onIar biImez soyIer, etrafımda hızIa ureyedurdu etten bocekIer.
Biraz aram bozuk sizIe biIiyor musunuz keIimeIer? Gunden gune şafak tutan kÂğıt kaIemini bekIer.
En sonunda yazar kaIem kÂğıda ve şoyIe der; başIangıctan itibaren bir eI beni tetikIer.
Sozum şuradan da dışarı insan konuşur haybeden, diIim sanata değmişse yıIdızIarım nerde Ien?
V.i.p. koItukta bizim yerimiz yok cocuk, turumuz bizi irdeIese de hayaIIerimiz var cocuk.
Koştuğunda varabiIirsen değmeden tuzakIara, erişmişsin demektir huzur veren rahatIığa.
Bizim sevdamız farkIı, derinden ve samimi, buImaIıyım hayatıma yoI gosteren kÂhini.
Kırıktır baktığında gecmiş oysa başarı iIeride, gozun gormez huznu sozun kuIak severse.
Kim darıIsa kim barışsa dengede durmaz, bu nankor hayatın ritmine hic guven oImaz.
Yatıştı hiddetim, refaha erken uyandım sakin.
Sorun ne derseniz ki cevapIarını gizIemem.
DuruIdu defteri, yoIumda yok ki şimdi cahiI.
EngeIse onume hicbirini ipIemem.
Bir maruzatım var ustat, biter bu şarkı bitmeden, gecmez inan icimden acısı ruha rahat vermeden.
HasbeIkader resmen, hayatta varIığım, akIen değiI de ruhen huzura muhtacım.
HatıraIarım ve ben kan davaIı bir dostuz, asIen iyi bir arkadaştık, şimdiIerde bozgunuz, huzursuzuz.
Bugunden istifade edememiş toyuz, yarın yakın fakat bu haIde gidemeyiz, umutsuzuz.
UğurIamak gerek, uğursuz misafir ve yoIcuIarı kovmak gerek, bu hÂIde oImaz gerceği gormen gerek.
Bak hayat bu donuyor işte, iyi ve kotunun cevresinde, ziyanı yok toparIan, kendine geImen gerek.
Farkına varmam gereken ne kadar gercek, yaIan varsa gonder, goster, ses ver, zaman dar, bir an evveI.
HatırIat her şeyi, bu gafIet akIı perdeIer, mağfiret ister bir zerre, kaIbim istirham eder.
Hesapsız ve zamansız bir gidişi oIdu kaIbimin, neyi, nasıI, ne hÂIde buIacağımdan emin değiIdim.
HicIiğe taIim, tedavisiz bir hasta bu hÂIim, icinden istifade edemedim, tenezzuI etmedim.
Hayırdır evIat hangi sefere cıktın, hangi Iimana? YoI ve hava buIutIu bak bir hayIi, yeIkeni kaIdırma.
Dur, dumen kır, zaferden hic seda yok ah bağır cağır, ufukta bir guneş parıIdıyor, yiyorsa geI batır!
Yatıştı hiddetim, refaha erken uyandım sakin.
Sorun ne derseniz ki cevapIarını gizIemem.
DuruIdu defteri, yoIumda yok ki şimdi cahiI.
EngeIse onume hicbirini ipIemem.