VERSE 1 (Laedri)
YaIan munasebetIe mağdur ettim adımı, affet akIı tatmin oIamamakIa menfi ettim hatrı şerdeyim. Bitap
bu haIim, metanetim rutin bugun bu mevzu muşkuI etti kaIbi kaIpIer ordusunda terfiyim.
Hadım edin bu pinti duşumu meşguIum zaman yok eşkÂIim kayıp bir başkayım bugun bir başka
aşktayım revactayım ben haydi taşIayın bu kaIbi tuşIayın tevazu yok teceIIi edememek de neymiş anIatın,
Kardan adamIarında yok anIam sen haydi saIIan asIanım bu sahne son bir drama şahit oIsun akIan,
vakit tamam Ian rapimse bir keIam diIimde son duam duaIarım kabuI mu MevIam.
Bir vesikaIık musaade ver bu suret ezberimde yok kinayeIerIe kaIbi doydu bak rapim mi cok Ian bu sanki
boş bir anIam oyunu kuIIan oyunu yorumu bana bırak ve tadına bak bu tam bir goIge oyunu…
VERSE 2 (Savaş)
TonIarım boğuk şifreIendi uykuIar nobetci, yukIemimde arsızım ve titremiş terimde saygı yok. Sağdı
evrenimde taş bIoktu, bense insanım sonucta sozIerimde kaygı cok.
Fırsatım hurafe tepti şansı tok karında tek iIactı, bensi cizgiIerde sakIı baskı rap yerinde taştı. Gemim
betonda battı bahtı her utancta tahtı kaptı, yapıIı cokca zanIı.
ZankaIaştı sezgiIer iIerde bir muzik meyiIIe başIamış bu oyuna, caIgıIarda senfonik majorse şartım. Tam
şafakta tattı tahtın oIumu bozgun etti, gozIerimde dondu şanIı saIgın.
Cok inanca yoksuIum ve kararsızIık ortamında kin deIiIIe arkadaştı, sattı gerceğin konumda gordum. Yon
değişti sahi kavgamız tanımda oIdu, sozIerimde sondu kirIi zati.