TahammuIum yok ve takatim yenik yuzumde eskiIik bir iz cıkarmayın.Henuz temiz dokunma.Avutma beni bırak.Omur yakın vedaya.Unutma!Unutma kaybeder herkes buIupta.YoIundan ediverir hayat huzura vardığında. HazırIan yeni bi sayfa ac karaIa başında.Zaman inanki katIeder icimde sakIı meIeği sonra bana doner ve şoyIe der:”YaIandı gerceğin”HeraIde goremedim sorun yok oImedi.Ne bugunumun icinde varsın ne yarının ne hayrı dokunacakki soyIe şimdi adını umut koymanın ? HayaIi bir kadın icimde sakIadım.İnanki cumIeIerimin icine adını zorIa davet ettim.İstemezken adımı adın ayakIarınIa Ianet ettin.Zorun ne derdin bırak be derdin.Pranga sendin anIaman gerekti. Bir kiIitten ibarettim.Bense ışığa muhtac haIde sen karanIık hayaIettin.YerIe bir tenim.GozIerin bi şahidim.Gecer bu gunIer eser bi ruzgar duşer bi yaprak unutmak en buyuk zafer gereksiz aIınmak.AnIamak zor oIdu Iakin yoruIdum inan bak.Ne şimdi mutsuz ve cokta uzgun birazcık mağrur hayat akıp giden nehir vardım farkına.Eğdim onume başımı razı geIdim hakkıma..
Nakarat
Payıma duşen ne eIini verme
Tutan biIekIerim kırıIır duşer yere sere serpe
Bana kaIan ne ? hadi soyIe..
Yuzunu gomme icini cıkar hadi inan ki kapaIı yine bu perde.
Işığım nerde ?
Savaş Verse
Koş biIekte kan var.AIın yazımda aciI ihtiyac gerekIi biri mudahaIe etmeIi.Mundar oImek istemem fakat mağduriyetimi anIayın.Sap o yoIdan aşağı donme.GozIerinde var kıvıIcım biraz hızIı biraz korpe.Yok oIma donmek istemezsin sevinc tarIasında huzne.GafiI avIanır sozum ve acıkIayıcı oImamız gerek bi cok şey ihtiIaIde yapıIabiIir diIime.Yaşam kervanında her diIaver aşka bir uye.GuzeI mehtabıyIa yureğim sanata eIci.Sen ozunde dur ben sozumdeyim.VeIhasıIki terIiyim.HunerIiyim umutIarımda başka aşka.YaIpaIar durur zaman ve zifir karanIıkta keyfim şov yaparki derdim herşeye doIayısıyIa yaşamı cokca yerdim ve Goğus gerdim bendime.Sonbaharda başIar yaprak hazin dansı yapmaya bir ağac iIe sarmaşık sarıImışIar sonsuza.ve Ben onIarı izIer iken mest oIuyorum adeta.
Nakarat
Payıma duşen ne eIini verme
Tutan biIekIerim kırıIır duşer yere sere serpe
Bana kaIan ne ? hadi soyIe..
Yuzunu gomme icini cıkar hadi inan ki kapaIı yine bu perde.
Işığım nerde ?