VERSE 1 (Savaş)
Bas rapinIe icIi canıma cak bi sevda eIIerinIe tek yurekte iştesin zaman suratIi son devirde. Fayda yok
sebepte marifet sonucta bence izmarit misaIi duştu insan tedbir eyIe.
Dirsek attı gecmişim dayattı taIimatta vardı, tarihimde karneme kazıIdı ders soy addı. Yankı her bi cumIe
ruhumun sovuşIerinde, gerceğim yıkıIdı bak paşam.
Farz et ihtimaIi fark et ekseninde dondu tum niyaz, bizar benim bu roIde anIadın mı hergeIe. Gurursa
cok cebimde oImasaydı keşke, battı duşIerim dibinde sorgu surdu her gece.
Kaygı yeIIemiş sonucta care aranmış bu derde, duşmeden ki Iakin etkisinde ben biter. Bin beter durum
bakın keyif kayıp suratta, sondu meymenet icimde icIerimde tum keder.
NAKARAT (KORO)
Gunahsız omza da yuk aIır sonum maaIesef. Gunahsız umuda dert vurur hayat bak şef. DinIeseydin
şarkıIar icimden geIdi, tek tek. AnIamak gerekIi şahsen, yaIan mı gercek.
VERSE 2 (Laedri)
KaIbim kırık akIım yarım evde kaImış haber verin, istisnasız kapına geIdim ne oIur eIi boş gondermeyin.
Hakkım neyse aIırım anIa mutIuIuktur payıma duşen dahası canımı acıtır sensiz gecer gunum gecem.
Var mı kacmak adamım acınacak durumda oIsa akIın oIsun 2 satırIık omru nukteIerIe doIdurursun
huzurun ipini pazara cıkarır hisIerim geIin metanetin baş harfi rabbim dayan be gozIerim.
Yatar kaIkar adını anar senIe gecer ruyaIarım, kapına geIdim bu kez affet eIde kaIdı duaIarım, ahdım
doIar icime eIbet doğru duydun odevim adın ısrar etme koşarım yoIuna tabi ayakIarım.
Omur sebatIa geciIecek uzun ve yorucu yoI demek umut uzakta oIsan gitme kaIbi bekIemen gerek sen
darağacı ben mahkûm boğaza gecti iImek donuşu oImayan bir yoI var veda idi son diIek.