Portekizli dunya yıldızı Cristiano Ronaldo, dikkat ceken acıklamalarda bulundu. Cristiano Ronaldo yaptığı acıklamada, "İnsanın gencken yapabildikleriyle, 35 yaşında yapabildikleri arasında cok fark var. Artık aynı seviyede olmadığınızı anlıyorsunuz. Olgunluk, deneyim, zeka kazanıyorsunuz ama bunları kazanmak icin bazı şeyleri kaybedebileceğinizi anlıyorsunuz. En ust duzeyde rekabet etmeye devam etmek icin doğru dengeye ihtiyacınız var." dedi.
Kendi istatistiklerinin ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu gosterdiğini belirten yıldız futbolcu, "Başkası icin bu kolay değil ama benim icin kolay gorunuyor. Benim konuşmama gerek yok. İstatistiklerim yeterince konuşuyor. Cok iyi olduğumu soylememe gerek yok, istatistikler ortada. Gercekler gercektir, başka hicbir şeyin onemi yoktur." ifadelerini kullandı. Formundan memnun olduğunu soyleyen Portekizli golcu, "Bu yuzden formumdan cok memnunum. Hem milli takım hem de Manchester United adına hala gol atıyor ve takıma yardım ediyorum. Aynı ruhla devam etmek istiyorum." dedi. İngiliz ekibi icin daha fazlasını vermek istediğini belirten Ronaldo, "Daha fazla katkı vermek istemediğimi soylemek zor cunku bana kupa alma fırsatı veren bir kulupte oynuyorum. Futbolda cok uzun yıllarımın kalmadığını biliyorum, 4-5 yılım daha var. Goreceğiz. Daha fazla kupa kazanmak istiyorum." şeklinde konuştu. Yıldız golcu ayrıca, "Her yıl, her mevsim, aylık, haftalık hatta gunluk yaptığım fedakarlıklar odullendirilmeli. Bunu yapmasaydım, pek bir şey oğrenemeyecektim. Ama bu benim motivasyonum. Sonunda onemli bir şey kazanacağımı duşunerek calışıyorum. Gittiğim her yerde iz bıraktım. Tarihte oynadığı her yerde iz bıraktığını gururla soyleyebilecek başka bir oyuncu yoktur sanırım. Ve bu beni cok mutlu ediyor." diyerek sozlerini noktaladı.