Bursa'da yaşayan Mutlu Bozkurt (34), 6 yaşındayken kendisine cinsel tacizde bulunduğunu one surduğu otobus şoforu Ahmet Budak'ı tartışma sonucu bıcaklayarak oldurmuştu. Mutlu Bozkurt, cinayetin ardından 'kasten oldurmek' sucundan tutuklanmıştı. Bursa 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakkında 'kasten oldurmek' sucundan omur boyu hapis cezası istemiyle dava acılan Mutlu Bozkurt'un, yargılanmasına devam edildi. Duruşmaya sanık Mutlu Bozkurt, tutuklu bulunduğu cezaevinden Ses ve Goruntu Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı. Ahmet Budak'ın yakınları ve taraf avukatları da salonda hazır bulundu. Mahkemede savunma yapan Mutlu Bozkurt, 6 yaşındayken dedesiyle evlerine gittiği Ahmet Budak tarafından cinsel tacize uğradığını, sonrasında psikolojik tedavi gorduğunu soyleyerek, "Olaydan 3-4 ay once araştırarak bana cocukken taciz edenin Ahmet Budak olduğunu oğrendim. Olay gunu kendisini oldurmek maksadıyla evinin onunde bekledim. Budak'ı bıcakla yaraladıktan sonra polis gelene kadar başında bekledim." diye konuştu. Duruşmada savcı, sanığın, 'tasarlayarak, canavarca hisle veya eziyet cektirerek kasten oldurme' sucundan ağırlaştırılmış muebbetle cezalandırılmasını istedi. Sanık avukatının mutalaaya karşı savunma yapmak icin ek sure talebini kabul eden mahkeme heyeti, tutukluluğun devamına karar vererek duruşmayı erteledi.