Oyuncu Tamer Karadağlı ve Iraz Yıldız ’ın birliktelikleri, mahkeme salonuna taşınmıştı. Karadağlı ve muzisyen sevgilisi, yaş farkı yuzunden Instagram uzerinden kendilerine hakaret ve kufurler edildiğini belirterek, şikayetci olmuşlardı. Şikayet uzerine Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, şupheli Ozcan D. hakkında dava actı. Antalya 27. Asliye Ceza Mahkemesi de İstanbul'da yaşayan şikayetci Tamer Karadağlı'nın ifadesinin talimat yoluyla alınmasına karar verdi. Tamer Karadağlı bugun avukatı Mehmet Murat Aslan ile ifade vermek uzere İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi'ne geldi.
Şikayetci olarak ifade veren Karadağlı, “Sanıktan şikayetciyim, cezalandırılmasını istiyorum” dedi. Karadağlı'nın ifadesinin, Antalya'daki mahkemesine gonderilmesine karar verildi. Tamer Karadağlı duruşma salonu dışında bekleyen gazetecilerin soruları uzerine, “Şikayetciyim. Soyledim. Sosyal medya uzerinden hakaret ve kufredildi. Ben de sorumlu bir vatandaş olarak hukuki hakkımı kullandım.” dedi. Karadağlı, “Hangi olay?” diye sorulması uzerine “Bu roportaja girer, gerekli acıklamayı yaptım” diye cevap verdi.
İddianamede, Tamer Karadağlı ve Iraz Yıldız'ın arkadaş oldukları, 21 Nisan 2021'de şikayet dilekcesi veren şikayetcilerin Iraz Yıldız'a Instagram hesabı uzerinden yorum yapan Ozcan D'nin yaptığı yorumlarla hakaret ve cinsel taciz suclarını işlediği iddia edildi.