İstanbul ’da taksi şoforu Mehmet Aycicek, Arnavutkoy'den aldığı iki turist muşterisini Fatih'e getirdi. İskenderpaşa Mahallesi'nde ilerleyen taksi, surucusunun virajda kontrolu kaybetmesiyle park halindeki otomobile carptı. Savrulan otomobil, arkasındaki başka otomobile de zarar verdi. Kaza uzerine iki turist, taksimetrede yazılı olan 200 lira ucreti şofore vererek, buradan ayrılmak istedi. Taksi şoforu Mehmet Aycicek'in, uygulamaya gore ucretli yoldan gecişte odediği paranın da kendisine verilmesi gerektiğini one surmesiyle, turistlerle aralarında tartışma başladı. Taksinin karıştığı kaza guvenlik kamerası kayıtlarına, taksici ile turistler arasında yaşanan tartışma ise cevredekiler tarafından cep telefonu ile goruntulendi. Taksi şoforu, bagajlarını alarak gitmek isteyen turistleri engellemeye calıştı. Turistlerin valizini tutarak bırakmayan Mehmet Aycicek, “Polis” diye bağırdı. Cevredekiler, “Bu kadar derdin icerisinde sen de paranın derdine duşmuşsun” şeklinde tepki gosterirken, taksici Aycicek de, “Bu arac 350 lira yakıyor. Ben paramı istiyorum, başka bir şey istemiyorum ki” dedi.
Otoyol geciş ucretinin kendisine verilmesinde bir sure direten Aycicek, guclukle sakinleştirildi. Cevredekilerin araya girmesiyle iki turist valizlerini alarak ayrıldı. Hasar goren iki otomobilin sahibi de zararlarının karşılanmasını istedi.