İstanbul'un Zeytinburnu ilcesi Yeşiltepe Mahallesi ’nde, yabancı uyruklu iki grup arasında alacak verecek meselesinden kaynaklı husumet yaşadı. 2 kişi daha onceden calıştıkları dukkanın onunde otururken husumetli oldukları 4 kişi iş yerinin onune geldi. Şahıslar, hicbir şey konuşmadan tekme ve yumruklarla saldırmaya başladı. Kavgayı goren berber esnafı, "İki kişi oturuyordu. Buradan gecen 3 kişi vardı. Bunlara vurmaya başladılar. Ondan sonra iki tarafta ayrıldılar. Bilmiyorum daha sonra ne oldu? bir grup 3-4 kişiydi, diğer grup 2 kişiydi. Kavganın nedenini bilmiyorum. Ben yetişemedim, ben geldiğimde zaten ayrılmışlardı." dedi. Kavgaya tanık olan lokanta sahibi Murat Arslan, "Bir tane arkadaşı yerde baya bir dovduler. Baya bir tartakladılar. Ben geldim, 'Ne yapıyorsunuz orada?' diye bağırdım. Onlara, bağırınca onlar geri cekildiler. Bu 4 kişi ayağa kalktı. İleriye doğru gittiler. Tam giderken burada birisi bir şey konuşunca dovmeye kalkacaklardı. Tekrar ben devreye girdim. Orada onlara bağırdım, cağırdım oradan uzaklaştılar. Ondan sonra onlara 'Siz ne yapıyorsunuz?' diye sordum. 'İnsanların huzurunu bozuyorsunuz. Ayıp' dedim. Burada bir suru insan da bakıyordu. Oyle deyince bunlar gitti” şeklinde konuştu. Kavgaya şahit olup kavgayı ayıran Arslan, "Şurada onlarla bağlantılı bir arkadaş vardı. Ona ‘Burada insanların huzurunu bozma hakkına sahip değilsiniz ’ dedim. 'Bir daha olmasın' dedim. Yalnız o yerde olan şahıs baya bir sendeledi. Ben orada olmasaydım bunlar o cocuğu oldurme şansları olabilirdi. Cocuk baya bir sendeledi. Buyuk ihtimal bunlar Suriye ile iş yaptığı icin alacak, verecek yuzunden kavga ettiler. Bunlarda oyle bir hırs vardı ki normalde bir adamı bu kadar dovmezler. Hatta bir tanesi bıcağı falan cıkardı. Ben de 'O bıcağı yerine sok, seni doverim' dedim. Sonra bizim mahalleli toplandı. Şunu acıkca ifade edebilirim eğer ben orada olmasaydım burada belki cocuğu oldureceklerdi." dedi. Olayda yaralanan 2 kişi hastaneye goturuldu. Yaralıların hayati tehlikesi bulunmadığı oğrenildi.