İstanbul Sancaktepe'de Ahlak ve Kumar Buro Amirliği tarafından kumarhanelere yonelik operasyon duzenlendi. İlcedeki bir teras kat dairesinin kumarhaneye cevrildiği belirlendi. Sarıgazi Mahallesi, Ordek Sokak'ta bulunan adres bir sure ekipler tarafından takibe alındı. Polis ekipleri binaya akşam saatlerine doğru cok sayıda kişinin giriş yaptığını belirledi. Cumhuriyet Savcılığından alınan izinle saat 21.30 sıralarında daireye baskın yapıldı. Ahlak ve Kumar Buro Amirliği ekipleri iceri girdiklerinde yaklaşık 50-60 metrekarelik dairenin onlarca insanla dolu olduğunu gordu. İcerde bulunanların para karşılığı tombala oynadıkları tespit edildi. İcerde kurulan bir bufeden kumarbazlara yemek ve icecek servisi yapıldığı goruldu. Polisin baskını sırasında ilginc bir olay yaşandı. Teras katından kontrol icin catıya cıkan bir polis, elinde telefonla konuşan bir kişiyle karşılaştı. Kumarbaz "Ben kumar oynamıyordum. Telefon cekmediği icin catıya cıkmıştım." diyen kumarbaz da polis ekipleri tarafından gozaltına alındı. Şuphelinin polisin iceri girmesiyle birlikte catıya kactığı telefonla konuşuyormuş gibi yaparak damda ekiplerin gitmesini beklediği tespit edildi. Yapılan baskında icerde bulunan 42 şupheliye kabahatlar kanunun 34.maddesi gereği 76 bin 398 bin lira para cezası kesildi. İcerde bulunan tombala makinesi ve oyun pullarına polis tarafından el kondu. Kumarhaneyi işlettiği iddia edilen Pehlivan B.(51) hakkında adli işlem başlatıldı.