İcinde 365 tane hikÂye kıvamında mesaj bulunan bu kapsamlı eser, etki gucunu senelerin deneyimiyle hazırlanmış iceriğinden alıyor. Her bir mesajda anekdotlar, ilham hikayeleri, gercek deneyimler ve zihin sınırlarını donuşturen pratik aksiyonlar bulunuyor. Mesajın iceriğiyle uyumlu ozel tasarımıyla da okuyucunun kendi uzerinde sıkılmadan calışmasını destekliyor. Yalnızca okuma değil aynı zaman da bir uygulama kitabı olan Her Gun 1 Adım-Hedeflerini Gercekleştirme Rehberi ’nin her mesajında, yazarın motive edici ve esprili kişiliğini hissetmek mumkun. Yormadan, esprili ve samimi anlatımın ustalıkla yedirildiği 365 farklı mesajıyla okuyucunun hayatını baştan yaratma yolculuğunu eğlenceli hale getiriyor. Kişisel gelişimi eksikliği doldurmak değil her bireye ozgun potansiyeli acığa cıkarma aracı olarak gorenTuğce Sabaz, Her Gun 1 Adım-Hedeflerini Gercekleştirme Rehberi eserini de bu bilincle yazmış. Bu yuzden okuyucuların sınırlarını ve yeteneklerini keşfetmesini desteklemekle kalmıyor, pratik aksiyonlarla cozum momentumunu da yukseltiyor. "Ancak kendini değiştirmeye cesaret edenler gercek potansiyelleriyle hayatlarını yaşarlar." diyen yazar, Her Gun 1 Adım-Hedeflerini Gercekleştirme Rehberi eserinde okuyucunun hayallerinin hayatına ulaşmak icin kendini donuşturmesini minik uygulanabilir adımlarla ulaşılabilir yaparken ozguveni de yukseltiyor. İletişim icin: [email protected]